Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Şükran Ovalı, evliliği ile ilgili itirafıyla şaşırttı!

Oyuncu Şükran Ovalı, evliliği ile ilgili itirafıyla şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Kanal D’nin iddialı dizisi Yargı ile uzun süredir ara verdiği ekranlara geri dönen oyuncu Şükran Ovalı, Re Touch Mag Dergisi’nin yeni sayısına kapak oldu.

Yargı dizisinde canlandırdığı ‘Savcı Derya’ karakteriyle beğeni toplayan Şükran Ovalı dergiye verdiği röportajda, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe’de forma giyen futbolcu Caner Erkin ile  2017’de İtalya’da evlenen Şükran Ovalı, eşiyle tanışmadan önce evliliğe sıcak bakmadığını itiraf etti.

Şükran Ovalı, “Caner Erkin, ‘Hayır’ cevabınızı nasıl ‘Evet’e çevirdi?” sorusunu ise şöyle yanıtladı; “Düşünmüyordum, çok da isteğim hatta cesaretim yoktu evliliğe ama her zaman çok anaç biriydim. Çok şükür ki Caner’le yollarımız kesişti. Caner hiç vazgeçmedi, istikrar sabır ve cesaret… Hep teşekkür ediyorum vazgeçmediği için. Önyargı işte… Her türlüsü zarar, neyse ki sonuç güzel.”

Oyuncu Şükran Ovalı, evliliği ile ilgili itirafıyla şaşırttı! 8

2018 yılında kızı Mihran Ela’nın doğmasıyla ilk kez anne olan Şükran Ovalı, anne olduktan sonra kendisini daha güçlü hissettiğini ifade ederek şunları söyledi; “Anne olmadan önce sanki daha fazla kendinizi etrafa onaylatmaya çalışıyorsunuz, meslek hayatınızı da özel hayatınızı da…

Oyuncu Şükran Ovalı, evliliği ile ilgili itirafıyla şaşırttı! 9

Ama Mihran’la birlikte ben de bir birey olduğumun farkına vardım. Onaylatma duygum kalmadı ve hayatta en çok kızımı sevecek olmak rahatlattı beni. Mihran olmadan önce sanki eksikmişim ve kızımla tamamlandığımı hissediyorum. Onunla yeniden doğdum diyebilirim. Hep güçlü bir kadındım ama artık daha güçlü hissediyorum kendimi. Hamdım, piştim diyebilirim.”