Ana sayfa Sosyal Medya Mehmet Yılmaz Ak’ı Yargı’dan sonra şimdi de Bahar dizisinde izleyin!

Mehmet Yılmaz Ak’ı Yargı’dan sonra şimdi de Bahar dizisinde izleyin!

tarafından ker_def

Yargı dizisinde Savcı Pars karakteri ile milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazanan Mehmet Yılmaz Ak, yepyeni bir hikayenin başrolü olarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

13 Şubat Salı akşamı Show TV ekranında ilk bölümü yayınlanacak olan Bahar isimli yeni dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy ikilisi ile birlikte başrolde Mehmet Yılmaz Ak’ı da göreceksiniz.

Savcı Pars karakterinin hala izleyicilerin aklından çıkmadığı bir ortamda başarılı oyuncunun yeni karakter ile ekrana dönüşü oyunculuk performansını da yeniden gündeme getirecek.

Yargı dizisinde çok başarılı işlere imzasını atan oyuncunun yeni projesindeki yeni rolü de hayranları tarafından heyecanla bekleniyor. Karakter yaratma konusunda ne kadar başarılı olduğunu daha önceki projelerinden ortaya koyan Mehmet Yılmaz Ak, Bahar isimli dizide Timur isimli karakteri canlandıracak.

Mehmet Yılmaz Ak'ı Yargı'dan sonra şimdi de Bahar dizisinde izleyin! 7

Demet Evgar’ın canlandırdığı Bahar karakteri ile evli olan Timur’un, eşinin ölümle karşı karşıya kaldığı andan sonraki değişimi izleyicileri fazlasıyla kızdıracak.

Bahar, dışarıdan kusursuz gibi görünen aile hayatının ve özellikle de eşi Timur’un yaptıkları ile fazlasıyla sarsılacak. Birçok dizi hayranı da Timur karakterinin yaptıklarını sosyal medyada sert sözlerle eleştirecek gibi gözüküyor.

Timur’un farklı bir yüzünün olduğunu hikaye içinde izleyecek olan seyirciler, Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuk performansını da yeniden deneyimleme fırsatı bulmuş olacak.