Ana sayfa Dizi İzle Mehmetçik Kutlu Zafer 1. bölüm – Yiğit Sevdasız Olmaz

Mehmetçik Kutlu Zafer 1. bölüm – Yiğit Sevdasız Olmaz

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon Mehmetçik Kutül Amare olarak başlayan dizinin hem adı değişti hem de diziyi yenilendi… Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 1. bölümü 23 Ekim Salı akşamı TRT 1 ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin önemli sahneleri de TRT1’in youtube resmi sayfasında paylaşıldı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Dizi hakkında detaylar şöyle:

Kazılan Tüneller, Casuslar, Teşkilatçı Direnişi ve İngilize vurulan ilk sille!

Fırındaki patlamadan “Baba Haydar” sayesinde kurtulan “Üsküplü”, Said ve Mevlüt, Kut şehrinin altında konumlanmışlardır… 2 ay boyunca tüneller kazan bu gözü-pek Teşkilatçılar için nihayet İngilizlere vuracakları “ilk darbenin” günü gelmiştir… Diğer tarafta şehrin güvenliği için görevlendirilen Hamilton ise, halka ve de ordusundaki Müslüman Hintli askerlere zülüm etmektedir ve bunun intikamını alacak olan Üsküplüdür… İngilizlerin karargahını patlatırlar, bu arada Üsküplü, İngilizlerin içine soktuğu casusu tarafından aldığı bilgiyi Selman-ı Pak’ta konumlanmış olan Nurettin Bey’e (Paşaya) götürmelidir. Zira Çanakkale’de kaybeden İngilizler, geri çekilme oyunu ile bu defada Selman’ı Pak’ın savunma düzenini bozmaya ve Bağdat’ı ele geçirmeye çalışacaklardır.

Yapım: Bozdağ Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Kamil Aydın
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Uhud Tekin, Yeşim Aslan
Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan,Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık,Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çevik ve Hakan Vanlı.