Ana sayfa Dizi İzle Mehmetçik ‘Kutlu Zafer’ 26. Bölüm – Hamilton hain avında!

Mehmetçik ‘Kutlu Zafer’ 26. Bölüm – Hamilton hain avında!

tarafından ker_def

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 26. yeni bölümü 11 Aralık Salı günü TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu. Dizide hareketli sahneler bir hayli fazlaydı. Hikayesi ve çekimleriyle izleyicileri ekrana bağlayan “Mehmetçik Kutlu Zafer”de İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı rol alıyor.

Dizinin 26. bölümünden önemli sahneler youtube’daki resmi sayfasında yayınlandı. Videodan başlıktaki sahnenin detaylarını izleyebilirsiniz.

Peki 26. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar:

Kostümlerinden, dekorlarına yayınlandığı ilk sezonda da adından sıkça söz ettiren “Mehmetçik” artık kaybetmenin ve esaretin sonuna gelindiği yepyeni sezonuyla “Kutlu Zafer” olarak yoluna devam ediyor.

Türk Neferlerinin tellerle imtihanı
Halil Albay’ın emirlerini dinlemeyerek baskına gitmesi, Nurettin Bey’in ani bir karar vermesine neden olur. Nurettin bey, hemen Kut şehrine hücum harekatı yapılmasını ister. Hazırlıklar yapılır… Fakat şehri koruyan teller vardır ve bu teller kesmeleri için tel makasları gerekmektedir… Gizli casus aracılığıyla Hamilton ile iletişimde olan Mehmet, tel makaslarını bozup, Türk neferlerini hareketini engellemek istemektedir. Mehmet bu hain planında başarılı olabilecek midir?

Üsküplü’nün kararı
Üsküplü, Fatma’nın yüreğinde yaktığı ateşi dindirmenin yollarını arar… Artık tek aşkı vatan aşkıdır ve İngilizler’i Kut şehrinden atmadan durmayacaktır.

Yakup, Türk ordusunun hücum harekatı yaptığı haberini getirir. Bunun büyük bir intihar olduğunu bilen Üsküplü Türk neferlerini kurtarabilecek midir?

Hamilton’ın Yeni Görevi
Hamilton, Generalden şehri koruma görevini alır. Askerinin başında savaşa giren Hamilton, acımayacak ve zaferi elde etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır…