Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmetçik Kutlu Zafer 29. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Mehmetçik Kutlu Zafer 29. Yeni Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Perşembe akşamı TRT 1’de ekrana gelecek olan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 28. bölümünde tarihi bir hesaplaşma yaşandı… Daha önce Salı günleri izleyici buluşan dizi, bu haftadan itibaren Perşembe günleri ekranda olmaya devam edecek. İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 29. yeni bölümü ise önümüzdeki hafta yeni yılın ilk günlerinde izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Özel kanallar reklamların yetersiz olması nedeniyle Ocak ayında dizi yayınlamama kararı aldı. Bu karar en çok da TRT1’in yapımlarına yarayacak. Ekranda başka dizi olmayacağı için Ocak ayı TRT1 dizilerine büyük fırsatlar sunuyor. Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi de 3 Ocak Perşembe günü ekranda olacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi 28. bölümde yaşananların detayı şöyle:

‘’Osmanlı Çınarı’’

Zafir’in başında bulunduğu bölge aşiretleri Halil Bey ile görüşmeye gelmiştir… Tarihi bir hesaplaşmaya sahne olan bu konuşma, Kut şehrinin geleceği için önem arz etmektedir… Yıllarca Osmanlı sancağı altında yaşamış olan bu aşiretler artık kendi iplerini kendileri kesmek istemektedir…

‘’Çöl Tilkisi’’

İngilizlerin Dünyaya nam salmış gizli casusu… Lawrence. Kut şehrinde Lawrence’ın ismi geçmektedir, bu Üsküplü için çemberin daralması demek midir?

‘’Mehmet’in sınavı’’
Mehmet aklının kendisine oynadığı oyunlardan kurtulamaz… Halil Bey’i öldürme görevini yerine getirememiştir… Şimdiki hedefi cephaneliği patlatmaktır.

‘’Erzak Planı’’

Rajat’ı kurtaramayan Üsküplü, yollarına devam etmeleri gerektiğini bilmektedir… Üsküplü, İngilizlerin erzak deposuna girerek ileride yaşanacak gıda sıkıntısının önüne geçmenin planını yapar. Büyük planı, erzak ambarındaki gıdaları ileride kullanmak için saklamak olacaktır.

Yapım: Bozdağ Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Kamil Aydın
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Uhud Tekin, Yeşim Aslan
Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan,Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık,Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çevik ve Hakan Vanlı.