Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kutlu Zafer 30. yeni bölümünde intikam yemini!

Mehmetçik Kutlu Zafer 30. yeni bölümünde intikam yemini!

tarafından ker_def

“Mehmetçik Kutlu Zafer” 30. Bölümüyle 10 Ocak Perşembe akşamı Saat 20.00’de TRT 1’de!

Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla beklenmekte. İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı TRT1 dizisi, özel kanalların dizilerinin yeni bölümlerini yayınlamadığı bu dönemde reytingini artırmıştı. Geçtiğimiz hafta iyi performans gösteren dizi 30. bölümde de reytingini yükseltebilir. Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 35. bölümde final yapması kararı da alınmıştı.

Peki 30. bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar:

‘’ Hamilton’ın Hamlesi’’

Bir anda karşısında Mehmet’i gören Hamilton, onun dediklerine inanır ve General Townhend’i yeni bir yarma harekatı için ikna eder… Acaba bu defa İngiliz’ler Türk kuşatmasını yarabilecek midir?

‘’ Osmanlı Kışlasında Hintli Askerler’’

Savaş meydanı toz toprak ve barut kokmaktadır. Hamilton askerlerine hücum emri verir… Bu sırada Üsküplü’nün planı devreye girer ve Hintli askerler, Osmanlı Kışlasına doğru koşmaya başlarlar… Hamilton beklemediği bir hamle ile karşılaşmıştır, Mehmet’in aklının geri geldiğini anlar…

‘’İntikam’’

Aldığı ağır yenilgiden sonra gözünü kan bürümüş olan Hamilton’ın tek amacı intikam almaktır. Bunun için gizli yerde tutmakta olduğu Zeynep’i öldürmek için harekete geçmiştir… Acaba Mehmet, uzun zaman ayrı kaldığı karısı Zeynep’i kurtarabilecek midir?

Mehmetçik Kutlu Zafer 30. yeni bölümünde intikam yemini! 7

KÜNYE
Yapım: Bozdağ Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Kamil Aydın
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Uhud Tekin, Yeşim Aslan
Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez,
Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çevik ve Hakan Vanlı