Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmetçik Kutlu Zafer 31. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

Mehmetçik Kutlu Zafer 31. yeni bölüm 2. fragmanı izle!

tarafından ker_def

“Mehmetçik Kutlu Zafer” 30. Bölümüyle 10 Ocak Perşembe akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu. Özel kanalların dizilerinin yeni bölümlerini reklam azlığı nedeniyle yayınlamadığı bugünlerde TRT1 yapımları ise yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına geçerek, önemli bir avantajı kullanıyor. Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi de 30. bölümüyle ekranda yerini aldı. Dizinin sonraki bölümü ise 17 Ocak Perşembe günü ekranda olacak. İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı TRT1 dizisinin 35. bölümde final yapması kararı da alınmıştı.

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 31. yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümünden ikinci fragman yayınlandı. Yeni görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Peki 30. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

‘’ Hamilton’ın Hamlesi’’

Bir anda karşısında Mehmet’i gören Hamilton, onun dediklerine inanır ve General Townhend’i yeni bir yarma harekatı için ikna eder… Acaba bu defa İngiliz’ler Türk kuşatmasını yarabilecek midir?

‘’ Osmanlı Kışlasında Hintli Askerler’’

Savaş meydanı toz toprak ve barut kokmaktadır. Hamilton askerlerine hücum emri verir… Bu sırada Üsküplü’nün planı devreye girer ve Hintli askerler, Osmanlı Kışlasına doğru koşmaya başlarlar… Hamilton beklemediği bir hamle ile karşılaşmıştır, Mehmet’in aklının geri geldiğini anlar…

‘’İntikam’’

Aldığı ağır yenilgiden sonra gözünü kan bürümüş olan Hamilton’ın tek amacı intikam almaktır. Bunun için gizli yerde tutmakta olduğu Zeynep’i öldürmek için harekete geçmiştir… Acaba Mehmet, uzun zaman ayrı kaldığı karısı Zeynep’i kurtarabilecek midir?

KÜNYE
Yapım: Bozdağ Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Kamil Aydın
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Uhud Tekin, Yeşim Aslan
Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez,
Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çevik ve Hakan Vanlı