Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi 31. bölümünde büyük olaylar var!

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisi 31. bölümünde büyük olaylar var!

tarafından ker_def

Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 31. yeni bölümü 17 Ocak Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Dizinin 31. yeni bölümünde yaşanacakların detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Videodan dizinin 31. yeni bölümünden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz. Dizinin 35. bölümde final yapması yönünde karar alınmıştı.

Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Detaylar haberimizin devamında yer alıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Mehmetçik Kutlu Zafer 31. bölüm tanıtımı #BüyükZafer

TRT 1 (@trt1)’in paylaştığı bir gönderi ()

‘’ Büyük Görüşme’’

General Townshend ve Halil Bey artık karşı karşıyadır… Halil Bey, teslim olunmasını istese de General Townshend bildiğinden geri adım atmaz ve silahlar tekrar çekilir… Halil Bey, canı pahasına kuşatmayı kaldırmayacaktır.

‘’ İngiliz Oyunu’’

Masa başında Halil Bey’den istediğini alamayan General Townshend, çareyi Hamilton’da arar ve Hamilton’ın kanlı bir planı vardır… Yıllarca kardeş kardeşe yaşamış olan Sünni ve Şii’leri birbirine düşürerek, halkın elindeki erzakları alacaklardır ve bunu yaparken zorlanmayacaklardır. Üsküplü, bu kanlı planın hayata geçmesine mani olabilecek midir?

‘’Mehmet’in İntikamı’’

Üsküplü planını neferlerine anlatır ve harekete geçerler. İngilizlerin kurduğu oyunu bozmak ve Hamilton’a bir darbe daha vurmak için hareket eden Teşkilat-I Mahsusa neferleri, zor da olsa başarırlar… Ancak arkalarında bir kardeşlerini bırakırlar… Mehmet, girdiği cehennem ateşinden çıkabilecek midir?

KÜNYE
Yapım: Bozdağ Film
Yapımcı: Mehmet Bozdağ
Proje Tasarım: Mehmet Bozdağ
Yönetmen: Kamil Aydın
Senaryo: Mehmet Bozdağ, Uhud Tekin, Yeşim Aslan
Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi, İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık,Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çevik ve Hakan Vanlı