Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı, bu yaza damgasını vurursa hiç şaşırmayın! İlk bölüm tanıtımı çok konuşuluyor!

Meleklerin Aşkı, bu yaza damgasını vurursa hiç şaşırmayın! İlk bölüm tanıtımı çok konuşuluyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Yaz dizileri arasında dikkat çekenlerden bir tanesi olan Show TV’nin romantik komedi türündeki Meleklerin Aşkı dizisi, 5 Temmuz’da ilk bölümüyle ekranda olacak.

Aynı kanalda yayınlanan Yeni Gelin’in yapımcısı Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği dizide Gülper Özdemir, Berkay Hardal ve Oya Başar başrollerde yer alıyor.

Dizinin bir süredir ekranda dönen tanıtımlarından sonra ilk bölüm fragmanı da yayınlandı.

İzleyiciyi şaşırtan tanıtım için sosyal medyada yorumlar yapılmaya devam ediliyor. Berkay Hardal’ın hayranlarının özellikle merakla beklediği dizi için izleyiciler “Fragmanı gördükten sonra kesinlikle izlemeliyim bu diziyi diye düşünüyorum, çok eğlenceli bir dizi geliyor, fragman çok şaşırtıcı olmuş, bu dizi kesin tutar, farklı ve komik bir dizi gibi, yazın favorisi olacak, işte yaz dizisi böyle olur” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

Meleklerin Aşkı, bu yaza damgasını vurursa hiç şaşırmayın! İlk bölüm tanıtımı çok konuşuluyor! 7

Fragmanıyla izleyenleri yakalamayı başaran dizinin, ilk bölümü heyecanla beklenirken reytingleri de merak konusu. Aynı ilgiyi toplamayı başarırsa, dizinin en azından yaz sezonununda ekranı renklendireceği görülüyor.

Meleklerin Aşkı Konusu:

Yağmur bebek iken annesi tarafından huzur evine bırakılan merhametli, zeki ve sevgi dolu genç bir adam iken, huzur evinde daha ilk gördüğü anda aşık olduğu Melek’in aşk dolu hikayesi anlatılacak. Melek, Yağmur’un aksine inatçı, adaletli ve tüm hayatını doğaya adamış genç bir kızdır. Bu ikiliyi bir araya getirecek kişi ise Melek’in annesi Rukiye hanımdır.

MELEKLERİN AŞKI TÜM TANITIMLAR İÇİN TIKLAYIN

başrolünde oynadıkları dizi, romantik komedi türüyle izleyiciyi de yaz ekranında yakalayacak gibi duruyor.

İşte 1. bölüm fragmanı: