Ana sayfa Dizi Haberleri Yok böyle sevgi! İstanbullu Gelin’in izleyenleri için resmen çile olmuş!

Yok böyle sevgi! İstanbullu Gelin’in izleyenleri için resmen çile olmuş!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisi, geçtiğimiz haftalarda sezon finali yaptı.

Sezon boyunca diziyi izleyenler, İstanbullu Gelin’in son bölümüne övgüler yağdırdılar.

Süreyya ve Faruk’un aşkındaki gel-gitleri sezon boyunca izleyen dizinin müdavimleri, Adem’in Boranlar’la yaşadığı bir barışık bir öfkeli hallerine şahit oldular.

Sezon sonunda ise herkesi sarsan bir sürprizle Adem’in Boranlar’a kurduğu tuzakla her şeylerini kaybeden aile, yine de ayakta kalmanın birlik olmaktan geçtiğini bilerek birbirlerine sarıldı.

Dilara’nın da Adem’i terkettiği İstanbullu Gelin, sezon boyunca izleyicisini zaman zaman eleştirilen gelişmelere karşın, hep mutlu etmeyi başaran bir dizi oldu.

Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Neslihan Yeldan, Neslihan Arslan gibi isimlerin güçlü oyunculuklarıyla izleyenleri mutlu eden dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Yok böyle sevgi! İstanbullu Gelin'in izleyenleri için resmen çile olmuş! 7

Dizinin gelecek sezon sonuna kadar devam edip etmeyeceği henüz belli değil. Çünkü anlaşmanın kanalla sezon ortasına kadar yapıldığı haberleri gündeme gelmişti.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Şimdi izleyici, dizinin yeni sezonunda hangi olayların içine sürükleneceğini bekliyor ama fazlasıyla sabırsız!

Sosyal medyada diziyi özleyenler, hemen her gün dizinin farklı bölümlerinden sahneleri, fotoğrafları bir araya getirip yorumlar yapmaya devam ediyorlar.

Henüz kısa bir süre önce ara vermiş olmasına karşın, dizinin müdavimleri özlemleri sosyal medyadan dile getirmeye devam ediyorlar.

Her diziye nasip olmayacak bir duyguyla diziye bağlanan izleyenler, yaz sezonunun bir an önce bitip yeni bölümlerin gelmesini bekliyor.

Adeta bir yakınlarını, sevdiklerini özler gibi diziyi özlenen izleyicinin bağlılığı, aslında İstanbullu Gelin’in başarısını da fazlasıyla ortaya koyuyor.

Diziyi izleyenlerin gönlüne öylesine yerleşmiş ki karakterler, kendilerini iyice diziyle özdeşleştiren izleyicinin heyecanı da yorumlarına yansıyor.

Günleri sayan izleyicilerin bekleyişi adeta çileye dönmüş! Cuma akşamları yayınlanan dizinin yarattığı boşluğu da yorumlarıyla özetlemişler sosyal medyada.

Bakın diziyi özleyenler neler neler yazıyor sosyal medyada: