Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı dizisinde tansiyon yükseldi, yeni gelişmeler var!

Meleklerin Aşkı dizisinde tansiyon yükseldi, yeni gelişmeler var!

tarafından ker_def

Başrollerinde Oya Başar, Gülper Özdemir ve Berkay Hardal’ın yer aldığı Meleklerin Aşkı dizisinin 4. bölümü 26 Temmuz Perşembe günü saat 20.00’de Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Hem komedi hem de aşk unsurları ile ekran başındakileri mutlu eden dizinin uzun sürmesi için sosyal medyada çok sayıda yorum görmekteyiz. Dizinin başarılı bir çıkıştan sonra reytinglerde zirvede yer almaya devam ettiğini de gözlemlemekteyiz.

3. bölümün reyting sonuçlarının mükemmel gelmesi hem ekibi hem de kanalı çok memnun etti.

Tüm kişilerde 4,42 reyting ve 15,53 izlenme payı, AB grubunda 4,33 reyting ve 16,07 izlenme payı, ABC1 grubunda da 4,24 ve 14,94 izlenme payı ile ilk sırada yer almayı başaran dizi yaz ekranının en iddialı dizisi olduğunu bir kez daha gösterdi.

TANSİYON YÜKSELİYOR

Dizide Oya Başar’ın canlandırdığı Rukiye karakterinin eşi Ekrem, Almanya’dan geri dönecek. Ekrem karakterini Levent Özdilek’in canlandıracağı da ortaya çıkmış oldu. 6. bölümden itibaren dizide tansiyon da Ekrem karakterinin dahil olması ile bir hayli artacak.

Kızları Melek, hâlâ birbirlerini sevdikleri halde inatlaşmaya devam eden anne-babası Ekrem ve Rukiye’yi barıştırmak için uğraşacak.

YENİ GELİŞMELER VAR

Ersoy Güler’in senaristliğini üstlendiği ve yönetmenliğini de yaptığı dizide bazı düzenlemeler yapılacak. Öncelikle Ersoy Güler senaristliğe devam ederken, yeni sezonda Yeni Gelin dizisinin çekimlerini yapacak. Meleklerin Aşkı yönetmen koltuğu ise 6. bölümden itibaren Hamdi Alkan’a devredilecek.

Dizinin 4. yeni bölümü öncesinde yeni gelişmeler de yaşanıyor.

İşte Meleklerin Aşkı 4. bölümden ilk görüntüler:

3. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Rukiye, Yağmur’un başını beladan kurtarayım derken onu Çok daha büyük bir belanın içine sokmuştur. Yağmur’un artık Deniz’den kurtulma ihtimali nerdeyse hiç yoktur. Fakat Rukiye’de çareler tükenmemektedir. Yağmur’la Melek’in baş başa olacakları bir organizasyon düzenlemiştir. Onları alıp Alaçatı’ya götürmeye karar verir. Böylece Yağmur’un Melek’e açılmasının önünde hiçbir engel kalmamıştır.

Fakat Rukiye planlarını yaparken Necmettin de boş durmamıştır. Melek için en uygun kısmeti alıp ta Alaçatı’ya götürmeye karar vermiştir. Yağmur’un artık bir rakibi vardır. Yağmur, bu rakibi ekarte etmeye çalışırken bir de Deniz’e tutulmuş işler iyice sarpa sarmıştır. Rukiye, yine durum el koyar. Fakat bu defa yöntemi kendisi değil, bu konunun uzmanı Nuri belirleyecektir.

Meleklerin Aşkı dizisinde tansiyon yükseldi, yeni gelişmeler var! 7

MELEKLERİN AŞKI BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Nuri, en çok bildiği yöntemi devreye sokmuştur. Fakat bu defa işler öyle bir arapsaçına dönmüştür ki Yağmur’un kurtulma şansı hiç yoktur. Çünkü Yağmur, Deniz’den kurtulmaya çalışırken bu kez öyle bir yanlış anlamanın içine düşmüştür ki onu bu kez Rukiye bile kurtaramayacaktır.