Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı, Gülper Özdemir için çok ilginç bir tesadüf olmuş!

Meleklerin Aşkı, Gülper Özdemir için çok ilginç bir tesadüf olmuş!

tarafından zk zk
Show TV’nin yeni dizisi Meleklerin Aşkı’nda Melek rolüyle ekrana gelen Gülper Özdemir, Tutsak dizisinden sonra yeni dizisinin komedi olmasından çok mutlu.

Daha önce hep dramatik ağırlıklı dizilerde rol aldığını anlatan Özdemir, Vatan gazetesine verdiği röportajda dizi ve oynadığı karakter için şunları söylüyor:

“lk komedi dizi projem olduğu için çok heyecanlıyım ve mutluyum. Bugüne kadar dramatik, mağdur kız rollerindeki oyunculuğumla ekrandaydım. Şimdi oyunculuğun geniş bir renk dağılımı olduğunu deneyimleyip komedi oynayabildiğimi de göstereceğim. Melek deli dolu, pozitif, eğlenceli biri. Dizide hepimiz bir meleğiz ve hepimiz aşkı arıyoruz. Hayatta yaşadığımız her şeyin sebebi aşk, her şeyin altında aslında aşkın yattığını anlatan bir dizi. Melek de dünyayı gezen doğa aktivisti, haksızlığa gelemeyen dürüst biri. Bu yönleriyle birbirimize benziyoruz.”

Meleklerin Aşkı, Gülper Özdemir için çok ilginç bir tesadüf olmuş! 7

Gülper Özdemir için Meleklerin Aşkı dizisi aynı zamanda bir tesadüfi durumu da ortaya çıkarmış. Özdemir, kendisinin de dizideki gibi bir aşk yaşadığını belirterek “Aşk çok güzel bir şey; bir kere sizi güzelleştiriyor, içinizdeki farklı birini ya da başka farklı özelliklerinizi keşfetmenizi sağlıyor. Ama şu an hayatımda biri yok” diye konuştu.

MELEKLERİN AŞKI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN