Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Birkan, yeni dizisi 46 Yok Olan’ı anlattı

Melis Birkan, yeni dizisi 46 Yok Olan’ı anlattı

tarafından ker_def

46-dizisi-1-642x320

– Üstünden sekiz sene geçti ama hâlâ kime Melis Birkan desem “Issız Adam” diyor. Bu sizi rahatsız ediyor mu? Güzel bir şey, ben bundan memnunum. Bence rahatsızlık duyulacak, şikayet edilecek bir şey de değil. İnsanın yaptığı bir işle hatırlanıyor olması, bunun insanların içinde bu kadar yer etmiş olması ya da kafalarında kalmış olması, gözlerine takılıyor olması bence güzel bir şey.

– Instagram’da pek aktif değilsiniz. Twitter da kullanmıyorsunuz galiba. Neden? Sosyal medyada açıkçası sürekli bir şeyler paylaşayım kısmına giremiyorum. Takip ediyorum, nerede neler oluyor adına, bilgi, haber almak adına ama kendimle ilgili bir şeyler paylaşmakla ilgili bir mesaim yok. Üşengeç de diyebilirsin. Sürekli elinde telefonla bir şeyler yapan biri de değilim çoğu zaman. İşlerle ilgili bir şeyler olduğunda paylaşıyorum ama o alanı iş odaklı kullanmak daha anlamlı geliyor bana. Bir şekilde kendi hayatımı korumakla da ilgili bu sanırım.

– İşiniz olmadığında neler yapıyorsunuz? Sinemaya, tiyatroya, mümkün olduğunca tüm kültürel etkinliklere gitmeye çalışıyorum. Onun dışında sporla tatlı bir ilgim, alakam var. Mesela evimin yakınında kinesis ve personal training yapıyorum, Avrupa tarafında bir hocam var onunla boks çalışıyorum. Tiyatronun yakınında bir yer var, orada crossfit ve yoga yapıyorum. “Barış için vazgeçmeyeceğiz”