Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle çok konuşturacak!

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle çok konuşturacak!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezonlarda Leke isimli bir dizinin başrolünde rol almıştı Melis Sezen. Burak Sevinç ile birlikte oynuyordu ve ilk başrolüydü. Genç oyuncu, Kanal D’de yayınlanan diziyle ancak 9 bölüm ekranda kalabildi. Sonrasında reyting alamayan dizinin final kararı verildi.

İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizide 2016 yılında ekranlara gelmişti genç oyuncu. 1997 doğumlu oyuncu, daha sonra Siyah İnci dizisinde de oynadı. Son olarak ise Sevgili Geçmiş dizisinde rol aldı. Dizileri kısa sürede yayından kaldırıldı ama oyunculuğuyla dikkat çekmeyi de başardı.

Bu kez Sadakatsiz dizisiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Üstelik Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile başrolü paylaşmakta. Genç oyuncunun oynayacağı rol ise hayli iddialı bir karakter. Bu akşam (7 Ekim Çarşamba) ilk bölümü yayınlanacak olan dizi, dünyaca ünlü Doctor Foster uyarlaması.

Melis Sezen’in oynadığı karakter, dizinin ilk tanıtımında da dikkatleri çekmişti. Oyuncu, iddialı projede öne çıkan bir karakterle ekrana gelecek ve muhtemelen önümüzdeki günlerde onu daha fazla konuşacağız.

Dizide oynadığı karakterin ismi Derin Güçlü. Peki kim bu Derin?

İşte detaylar…

Yirmi dört yaşında. Yurt dışında Moda Tasarımı’nı bitirmiş. Zaman zaman göklerde zaman zaman diplerde gezen birisi .Fazlasıyla sıcak, enerjik, açık sözlü, eğlenmeyi seven, kıpır kıpır ve hırslı bir kadın. Bir atölyesi var ve orada tasarım yapıp, fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaşıp, satışını yapıyor. İşi onun için sadece bir hobi.

Genç oyuncu, dizinin başlamasına saatler kala instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı. Hayranları, akşam yayınlanacak olan ilk bölümü sabırsızlıkla beklediklerini söylerken oyuncunun fotoğrafına da 41 binden fazla beğeni geldi.

????: @muhsinakgunofficial ✨

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinde Derin karakteriyle çok konuşturacak! 7