Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün paylaştı ama sadece iki kişi anladı!

Tuba Büyüküstün paylaştı ama sadece iki kişi anladı!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay- Ünlü Oyuncu Tuba Büyüküstün, bir süredir ekranlarda yok. Cesur ve Güzel dizisinin ardından bir başka dizide oynamadı. Sadece geçtiğimiz haftalarda Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu oldu. Ayrıca
Netflix’te yayınlanan Ottoman isimli 6 bölümlük projede oynadı.

Dizilere şu sıralar mesafeli duran oyuncunun hayranları onu yeni bir projede görmek için sabırsızlanıyor ama Tuba Büyüküstün’ün o kadar acelesi yok anlaşılan! Yeni sezonda herhangi bir proje ile anılmayan oyuncunun hayranları, bir süre daha sosyal medya paylaşımlarıyla idare etmek durumunda.

Çok etkin bir kullanıcı olmasa da Tuba Büyüküstün’ün paylaşımları takipçilerinin beğenisini kazanmakta. Oyuncunun sadece Türk değil, yabancı da pek çok hayranı var.

Rol aldığı dizilerin farklı ülkelere satılmasıyla birlikte ünü Türkiye sınırlarını aşmış durumda. Böyle olunca da yaptığı paylaşımlara pek çok yabancı hayranı da yorum ve beğeni yapıyor.

Tuba Büyüküstün’ün son paylaştığı fotoğraf ise dikkat çekti. Oyuncunun rastalı saçlarıyla bir gelinin gelinliği üzerinde bir tadilat yapmaya çalıştığı görülüyor.

Gelin ünlü oyuncu Tamer Levent’in kızı Hazal Levent. Geçtiğimiz yıl evlenmişti. Tuba Büyüküstün’ün arkadaşı Hazal Levent’in evlilik yıldönümünde paylaştığı fotoğraf için hiç bir yorum yapmayıp “Sadece bizim anlayabileceğimiz an” notunu düşmesi dikkatleri çekti.

İşte o paylaşım:

❣️ No words…
The moment that only we can understand.. #soul of #beauty #2019 #august @hazellevent

Tuba Büyüküstün paylaştı ama sadece iki kişi anladı! 7