Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, sosyal medyadan Sadakatsiz’e ve Derin’e duygusal vedasıyla dikkatleri çekti!

Melis Sezen, sosyal medyadan Sadakatsiz’e ve Derin’e duygusal vedasıyla dikkatleri çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisi, bu hafta ekranlara veda etti. İki sezondur yayınlanmakta olan dizi, BBC’nin Doctor Foster dizisinden uyarlanıyordu. Dizide başrollerde Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile yer alan Melis Sezen, oyunculuk kariyerinde bu proje ile büyük bir çıkış yakaladı.

Daha önce başka yapımlarda rol almış olsa da meslek hayatında Sadakatsiz dizisi muhtemelen oyuncu için çok başka bir yerde duracak. Dizinin final bölümünde oynadığı Derin karakterinin, hayatını kabusa çeviren Volkan’dan ayrılması ve kendisine yeni bir hayat kurması, izleyiciyi de mutlu etti.

Başarılı performansıyla dikkat çeken genç oyuncu, bu dizi ile adeta yıldızlaştı. Hayran kitlesini giderek çoğaltan Melis Sezen, yapımcıların da yeni gözdesi olmayı başardı. Genç oyuncunun bundan sonraki projeleri ise merakla bekleniyor.

Bu arada Derin karakteri ile derin bir bağ kurduğu da veda sözlerinden anlaşıldı oyuncunun. Her ne kadar dizinin ilk dönemlerinde küstah, şımarık tavırlarıyla hiç sevilmeyen bir karakter olsa da yaşadığı acılarla birlikte izleyicinin de gözünde Derin, bir kurban algısı oluşturdu.

Melis Sezen, karakteri başarılı bir şekilde canlandırırken aynı zamanda hayat verdiği Derin’i de çok sevmiş.

Melis Sezen, sosyal medyadan Sadakatsiz'e ve Derin'e duygusal vedasıyla dikkatleri çekti! 8

Dizinin finalinin yayınlanmasının ardından oyuncu, instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Dizide kızı Zeynep’i oynayan küçük oyuncu ile birlikte diğer rol arkadaşlarıyla fotoğraflarını paylaşan oyuncu, mesaj kısmında da Derin’e ve Sadakatsiz’e veda etti…

Melis Sezen, sosyal medyadan Sadakatsiz'e ve Derin'e duygusal vedasıyla dikkatleri çekti! 9

Duygusal sözleri dikkat çeken oyuncu, Derin’e seslenirken “Başardık kızım! Başardık! İyileştin! Tekrar kendini sevmeyi hatırladın!” sözleriyle dikkat çekti. Kendi iç yolculuğunda da Derin karakterinin başka bir dönüşüm, gelişim yaşattığını anlattığı cümleleri, oyuncunun role olan sevgisini de ortaya koymakta. Son olarak “Her şeyin en güzeli hak ediyorsun koca yürekli kız, çok zorlu bir yolculuk geçirdin, şimdi hayatının keyfini çıkarma, mutlu olma zamanı, doyasıya yaşa!” sözleriyle de adeta kendine de sesleniyordu…