Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen ve Eslem Akar’ın yıldızı daha güçlü parlıyor!

Melis Sezen ve Eslem Akar’ın yıldızı daha güçlü parlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Son yılların dikkat çeken genç kadın oyuncularından Melis Sezen ve Eslem Akar, rol aldıkları projelerdeki başarılı performansları ile dikkat çekiyor. Karakterlerin hakkını vererek canlandıran ikili, son yılların yükselen yıldız isimleri konumunda.

Melis Sezen, geçen sezen Sevgili Geçmiş ve sonrasında da Ya İstiklal Ya Ölüm isimli iki dizi projesinde farklı rolleri canlandırmıştı. Bu sezon ise oyuncu, Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde Derin karakterine hayat veriyor. Evli bir erkek ile birliktelik yaşayan, ondan hamile kalan bir kadına hayat veren Melis Sezen, rolündeki başarısıyla hayranlarından büyük takdir topladı. Melis Sezen, sosyal medyada da yoğun paylaşımlar yapan bir isim. Muhsin Akgün’ün objektifine poz veren oyuncu, farklı pozuyla binlerce beğeni topladı.

Melis Sezen ve Eslem Akar'ın yıldızı daha güçlü parlıyor! 8

Eslem Akar da izleyicilerin yakından tanıdığı genç oyunculardan… En son Star TV ekranında Güvercin isimli dizide Nefise karakterine hayat veren oyuncu, ayrıca Bein Connect için hazırlanan, 20 dakikalık yeni bir format ile yapılan Aile Şirketi isimli dizide rol alıyor.

Dizinin ilk sezonunun beğenilmesinin ardından ikinci sezon çalışmaları da başladı. Bade karakterine hayat veren oyuncu, sosyal medyada da paylaşımları ile ilgi görüyor ve hayran kitlesini de hızla artırıyor.

Eslem Akar son pozunda güzelliğini sergiledi ve binlerce de beğeni toplamayı başardı.

Melis Sezen ve Eslem Akar'ın yıldızı daha güçlü parlıyor! 9