Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah ve Bade İşçil ne kadar da sempatik!

Farah Zeynep Abdullah ve Bade İşçil ne kadar da sempatik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken iki ünlü isim, sempatik halleri ile hayranlarını gülümsetti. Farah Zeynep Abdullah, kedi pozuyla beğenildi. Bade İşçil ise çocuklar gibi şendi.

Masumlar Apartmanı dizisinde İnci karakterine hayat vermekte olan Farah Zeynep Abdullah, başarılı performansı ve son dönemde değişen imajıyla hayranlarının dikkatini çekiyor. Ünlü oyuncu, dizi ile büyük bir çıkışa imzasını attı. Oyuncu, instagram hesabından da sıklıkla paylaşımlar yapıyor ve beğeni üstüne beğeni alıyor. “Nereye gitsem benimle- #şşşboldpilotgeliyor” notu ile aşağıdaki pozunu yayınlayan oyuncu, hem rol aldığı Bizim İçin Şampiyon isimli filmi hatırlattı hem de hayvan sevgisi ile takdir kazandı.

Farah Zeynep Abdullah ve Bade İşçil ne kadar da sempatik! 8

Ezel, Kuzey Güney ve Ufak Tefek Cinayetler isimli dizilerle ismini parlatan Bade İşçil ise en son Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde rol almıştı.

Başarılı oyuncu, instagram hesabından çocuklar gibi şen olduğu, mutluluk saçtığı sempatik fotoğrafını yayınladı.  Takipçileri, “Lütfen dizilere geri dön” diye yorum bıraktı.

Farah Zeynep Abdullah ve Bade İşçil ne kadar da sempatik! 9