Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Sezen’den dizi itirafı! Sokakta suratıma tükürdü, hiçbir şey yapamadım!

Melis Sezen’den dizi itirafı! Sokakta suratıma tükürdü, hiçbir şey yapamadım!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde Derin karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Melis Sezen, Onedio’nun youtube programında yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekti. Oyuncu, konu arkadaşları ile ilgili olduğunda çok pozitif konuştuğunu, güzel öğütler verdiğini ve tüm bunları da inanarak yaptığını söyledi.

Ancak, konu Melis Sezen’in kendisi olduğu zaman durum tamamen değişiyor. Oyuncu, “Konu kendime geldiğinde çok karamsar olabiliyorum. Kendimi çok yerin dibine sokabiliyorum. Bazen ayarı kaçıyor. Ayarı kaçınca o özelliğimi sevmiyorum. Çok yıpratabiliyorum kendimi” dedi.

Oyuncu olmasaydı, medya ve görsel sanatlar üzerine bir şeyler yapabileceğini anlatan Melis Sezen, alışveriş yaparken bir şeyi çok beğendi ise, durumu da uygun ise aldığını, ama almadığı zamanlar da olduğunu söyledi. İnsanın kendi parasını kazanıp, istediği şeyi almasının çok güzel bir his olduğunun da altını çizen Melis Sezen, örnek aldığı oyuncunun da Natalie Portman olduğunu ifade etti.

Bir kişiyi sevmemek yerine, muhatap olmamayı tercih ettiğini, nefret etme yükünü üzerinde taşımadığını söyleyen oyuncu, küsmek yerine de karşısındaki kişi ile selamlaştığını ama hayatında da yer vermediğini anlattı.

“Kendi asaletimi bozamam” diyen oyuncu, başkaları için kendinden ödün vermeyeceğini de net bir şekilde söyledi. Sokakta rol aldığı diziler nedeniyle sataşanlar olduğuna değinen Melis Sezen, 2017-2018 sezonunda rol aldığı Siyah İnci dizisindeki Ebru karakteri nedeniyle başından geçen şu hikayeyi anlattı:

“Bir kere bir abla gelip suratıma tükürmüştü. Neye uğradığımı şaşırdım. Ama bu Derin için değil, Siyah İnci’deki Ebru için oldu. Geldi böyle, suratıma baktı ve tükürdü. Hiçbir şey yapamadım o an. Sonra dedi ki, ‘Nefret ediyorum senden, iğrençsin’… Sonra da dedi ki, ‘Çok tatlı oynuyorsun, çok güzel oynuyorsun. İnandırdın bizi, ondan yaptım.’ Ben böyle şok oldum.”

Melis Sezen'den dizi itirafı! Sokakta suratıma tükürdü, hiçbir şey yapamadım! 7

Sadakatsiz dizisindeki Derin’den sonra bu rolü ona yakıştıramadıklarını söyleyen hayranlarının sokakta kendisine serzenişte bulunduğunu da anlatan Melis Sezen, anladığını söyleyenler de olduğunu Belirtti.

Ünlü oyuncu, bu rol nedeniyle sokakta farklı tepkiler aldığını ve böyle farklı açılardan tepki geldiği zaman da bundan mutlu olduğunu sözlerine ekledi.