Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisi Nurgül Yeşilçay’ı adeta ablukaya aldı, hiçbir şey yapamıyor!

Kefaret dizisi Nurgül Yeşilçay’ı adeta ablukaya aldı, hiçbir şey yapamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisiyle Fox TV ekranında hayranları ile buluşmaya devam ediyor. Pazar akşamları yayınlanan ve büyük ilgi gören dizinin Zeynep’i olarak iyi bir performans ortaya koyan oyuncu, hayranlarının da beğenisini kazandı. Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile başrolde buluşan oyuncu, seti ziyaret eden Kamera Arkası ekibinin sorularını yanıtladı.

Ünlü oyuncu, boş zamanlarını nasıl değerlendirdiği ile ilgili soruyu yanıtladı. Yeşilçay, “Çok kalabalık bir ortamda çalışıyoruz ya, kafanın içinde uğultu oluşuyor eve gittiğimde. Yalnız kalıp, sadece durmayı, hiçbir şey düşünmeden, hiçbir şey yapmadan dururum. Sabahları onu yapmayı çok seviyorum. Kahve içip öyle durmak. Daha sonra her şeyden sıyrılmak için yemek yaparım” dedi.

Bir işe başladığı zaman twitter’a giremediğini, intagram’a bakamadığını, haber okuyamadığını, dizi izleyemediğini anlatan ünlü oyuncu, hiç bir şey yapmadan o işine odaklandığını anlattı. Oyuncu, “O odaklanmayı sadece yemek kaldırabiliyor” ifadesini kullandı.

Resim yapmayı çok sevdiği bilinen Nurgül Yeşilçay, pandemi öncesinde bir sergi de açarak kadına şiddete karşı mesaj vermek istemişti. Ancak bu sergi koronavirüs yasakları nedeniyle kısa süre halka açık kalabildi. Resim konusunda oğlunu resmetmekte zorlandığını ve başaramadığını söyleyen Yeşilçay, bunun nedenin de duygusal bağlanma olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Onu yapabilmeyi isterdim aslında ama yapamıyorum. Halbuki her şeyin resmini yapabilirim. Ama çok tuhaf oluyor. Duygusal bağ kurduğunda sen onu, başkasının gördüğü gibi görmüyorsun” dedi.

Kendisine ergen annesi lakabı takılan Nurgül Yeşilçay, oğlu Nejat ile ilişkisinin de çok iyi olduğunu sıklıkla sosyal medya paylaşımları ile de gösteriyor.

Çocukken ressam olmayı çok istediğini söyleyen oyuncu, yaptığı tablolarla aslında bu noktaya da ulaşmış oldu.

Kefaret dizisiyle ilgili çok fazla iş odaklı birisi olduğunu söyleyen Yeşilçay, “işini sevmeden yapan insana gerçekten katlanamıyorum. Onu sevmiyorum” diye konuştu.

İkinci, üçüncü şanslara inandığını, aynı hatayı sık sık yaptığını, hatasından çok ders almadığını söyleyen Nurgül Yeşilçay, yapmaktan vazgeçemeyeceği şeyin de resim olduğunun altını çizdi.

Tüm dilleri konuşabilmeyi çok isteyeceğini de belirten Nurgül Yeşilçay’ın açıklamalarının tamamını videoda bulabilirsiniz.