Ana sayfa Dizi Haberleri Melisa Aslı Pamuk, devamı gelirse Mezarlık dizisinin kadrosuna çok yakışır! İşte nedeni?

Melisa Aslı Pamuk, devamı gelirse Mezarlık dizisinin kadrosuna çok yakışır! İşte nedeni?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix platformunda yayınlanan Mezarlık dizisi, Birce Akalay ve Olgun Toker ikilisinin çok başarılı performans sergilediği bir yapım oldu. Önem karakterinde Birce Akalay, kadın cinayetlerini araştıran bir komiser olarak izleyicileri fazlasıyla etkiledi.

Mezarlık dizisinin yayınlanan 4 bölümünü büyük bir heyecanla takip edenler, devamının gelmesini de çok arzu ediyor. Bu projenin devam etmesini Birce Akalay da çok istiyor ve yakında güzel gelişmelerin olabileceğini geçtiğimiz günlerdeki bir röportajında açıklamıştı.

Birce Akalay’ın kadın cinayetlerini çözdüğü ekibe bir kadın karakteri daha dahil edilecek olursa, bu ismin Melisa Aslı Pamuk olması çok ilginç olabilir.

Bunun nedeni ise, Melisa Aslı Pamuk’un en sevdiği şeyin cinayet hikayeleri olması. Ünlü oyuncu, Vogue Türkiye dergisinin kısa sorularla hazırladığı videoda kendisiyle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Oyuncunun izlemekten asla sıkılmadığı hikayelerin ise cinayet belgeselleri olduğu ortaya çıktı. İzlemekten asla sıkılmadığı cinayet konulu içerikler Melisa Aslı Pamuk’un en büyük ilgi alanlarından birisi.

Melisa Aslı Pamuk, devamı gelirse Mezarlık dizisinin kadrosuna çok yakışır! İşte nedeni? 7

Mezarlık dizisi de kadın cinayetlerine odaklanan bir hikayeye sahip ve Melisa Aslı Pamuk’un en ilgi duyduğu bu konudaki bir rolle izleyeici karşısına çıkması da ilginç olabilir.

Yoğun temposu içinde kendisine zaman ayırdığında kişisel bakımlarını yapmaya özen gösteren oyuncu, güzelliğin ise doğallıktan geçtiğini düşünüyor. “Ne kadar doğal olursan o kadar güzel olursun” diye konuşan oyuncu, rol model olarak kendisine örnek aldığı kişiler olduğunu belirtti.

Oyuncu, “Annemden başlayıp bir kaç tane takip ettiğim rol modellerim var” diye konuştu ama isim vermedi. Çok duygusal olduğunu ve çok fazla şeye ağlayabildiğini belirten oyuncu, sağlıklı olmayı ve sevdiklerinin yanında olmasını da mutluluğun tablosu olarak gördüğünü ifade etti.

Yemek konusunda da çok iddialı olduğunu dile getiren oyuncu, her türlü yemeği yapmayı çok sevdiğini de sözlerine ekledi.