Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, Kaçış dizisinde gölgede kaldı ama Engin Akyürek hakkını teslim etti!

İrem Helvacıoğlu, Kaçış dizisinde gölgede kaldı ama Engin Akyürek hakkını teslim etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın Türkiye için açılış projesi olan Kaçış dizisinde Engin Akyürek sürekli gündem oluyor ama İrem Helvacıoğlu başrol oyuncusu olmasına rağmen biraz daha az konuşulan isim oldu.

Engin Akyürek’in 2017 yılında hikayeyi yazması ve aradan geçen yıllar sonra da bu kendi hikayesinin kahramanı olması daha fazla konuşulmasını sağladı. Ayrıca, Engin Akyürek hayranları da dünyanın dört bir yanında Kaçış dizisini öne çıkartan paylaşımları ile gündemde kalmasını sağlıyor.

Kaçış dizisinde Zeynep karakteri ile izlediğimiz oyuncu aslında hikayenin kilit noktasında yer alıyor. Engin Akyürek de başrolde birlikte yer aldığı arkadaşının hikayedeki önemini ortaya koyan sözler söyledi.

Kaçış dizisi aslında hikayenin içindeki detayları ile bir kadın hikayesi. Yani İrem Helvacıoğlu, Zeynep karakteri ile bu hikayenin en önemli parçalarının başında geliyor. Engin Akyürek, “Zeynep aslında bu hikayedeki bütün her şeyin toplandığı bir yeri temsil ediyor. O kadınların yaşadığı durumu, o vahşeti temsil eden bir karakter. Mehmet de bu vahşetin içerisinde ama bunu en sert şekilde yaşayan Zeynep” ifadelerini kullandı.

İrem Helvacıoğlu, Kaçış dizisinde gölgede kaldı ama Engin Akyürek hakkını teslim etti! 7

Kaçış dizisinde Ebu Zaim karakteri ile izlediğimiz Aziz Çapkut da Zeynep karakterinin hikayedeki karanlıktan sızan tek ışık olduğuna vurgu yaptı.

Kaçış dizisinin yönetmeni Yağız Alp Akaydın da Kaçış dizisinin bir erkek hikayesi olmadığının altını çizdi. Ünlü yönetmen, “Burada aslında aynı oranda da bir kadın hikayesi var” diyerek Zeynep karakterinin hikayedeki önemine vurgu yaptı.

İrem Helvacıoğlu’nun ismi Kaçış dizisi konulu paylaşımlarda çok fazla geçmiyor ve Engin Akyürek’in gerisinde kalmış gibi gözükse de, aslında hikayede çok güçlü bir konumda bulunuyor.

Bu hikayeyi anlatma sebeplerinden birisinin de Zeynep karakterinin yaşadıklarını göstermek olduğunu belirten Engin Akyürek, açıklamalarıyla İrem Helvacıoğlu’nun hakkını da teslim etmiş oldu.