Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk’un tavrı ve sözleri, Alperen Duymaz’dan daha olgun olduğu mesajını veriyor!

Melisa Aslı Pamuk’un tavrı ve sözleri, Alperen Duymaz’dan daha olgun olduğu mesajını veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Alperen Duymaz ile Melisa Aslı Pamuk ikilisinin Ego isimli yeni Fox TV dizisinin setinde yaşanan tartışması basına yansıdı. Ancak sette çıkan küçük bir krizin büyük bir olay gibi yansıtılması tüm ekibin moralini bozdu. Alperen Duymaz da bu duruma açıklama getirmek isterken, olayların daha da büyümesine neden oldu.

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından üst üste iki tane mesaj yayınladı. İlk mesajında olayın detayını anlatan Alperen Duymaz, partneri Melisa Aslı Pamuk’un sete geç gelerek, tüm ekibi bekletmesine tepki gösterdiği için bir tartışma yaşandığını vurguladı. Oyuncu, rol arkadaşının kendisine küfür ederek seti terk ettiği detayını da vermişti.

Sonrasında ise Alperen Duymaz, partnerine yönelik olarak sosyal medyada ağır eleştiriler yapılması üzerine, durumu kurtarmak adına ikinci bir açıklama daha yaptı. İkinci paylaşımında partnerine sahip çıkan Alperen Duymaz, yine olayın uzun süre konuşulmasına ve sosyal medyada çok farklı yorumlar yapılmasına neden oldu. Ayrıca ünlü oyuncunun partnerini instagram üzerinden takip etmekten çıkması da yine gündem oldu.

Melisa Aslı Pamuk'un tavrı ve sözleri, Alperen Duymaz'dan daha olgun olduğu mesajını veriyor! 8

Tüm bu süreçte hiç konuşmayan Melisa Aslı Pamuk ise sakin kaldı ve olayları izlemekle yetindi.
Oyuncu basında ve sosyal medyada çıkan habarler ve yorumlardan bir süre sonra yaptığı açıklama ile olgunluk örneği sergiledi.

Sette her ne yaşanmış olursa olsun, ortaya çıkan manzara Alperen Duymaz’ın farkında olmadan küçük bir olayı büyütürken, Melisa Aslı Pamuk’un ise olgun kaldığı görüntüsünü veriyor.

Melisa Aslı Pamuk konuyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:

“O kadar büyütülecek bir şey değil, ufak bir gerginlik, hep yaşanıyor setlerde.Zaten arkadaşım… Onun için çok bBüyütülecek bir konu değildi… Olduğundan daha büyük lanse edildi, daha kaotik bir hale getirildi ama öyle bir şey yok. Hiçbir kimseden kaynaklı değil. Tamamen set, 18 saat sette çalışıyoruz, çok normal. Sette de gerginlikler oluyor, oyuncularda da oluyor. Programda da aksamalar oluyor. Bunun bir gerginliği olabilir. Çok büyük büyütülecek bir şey yok ortada.”

Melisa Aslı Pamuk'un tavrı ve sözleri, Alperen Duymaz'dan daha olgun olduğu mesajını veriyor! 9

Alperen Duymaz ile arkadaşlıklarının devam ettiğini de ifade eden Melisa Aslı Pamuk ayrıca partnerini instagram’dan takip etmeye de devam ediyor.

Ortaya çıkan bu manzaraya bakıldığı zaman sette yaşanan bir olayı açıklama isteği ile heyecanla açıklama yapan ama sonra bunun da yanlış anlaşılması ile başka bir soruna yol açtığını görerek, ikinci kez açıklama yapmak durumunda kalan Alperen Duymaz hata yapmışa benziyor.

Melisa Aslı Pamuk ise gündemde olmasına ve partneri tarafından suçlanmasına rağmen sakin kalarak akıllıca davrandı ve net bir açıklama yaparak, kimseyi de suçlamadan daha olgun bir tavır sergilemişe benziyor.