Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca yeni dizisinin arka planını anlattı, herkesin beklentisi daha da arttı!

Oktay Kaynarca yeni dizisinin arka planını anlattı, herkesin beklentisi daha da arttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Oktay Kaynarca hem oyuncu hem yapımcı olarak yoluna devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım firması kurdukları duyurusunda bulunan Oktay Kaynarca, çok iddialı yeni bir dizi için çalışmaları sürdürüyor.

Bu sefer dizinin sadece başrolü olmayacak olan oyuncu, ayrıca arka planda yapımcı kimliği ile de bir ilke imza atacak. Eylül ayında atv ekranında yayınlanması planlanan dizinin ön hazırlıklarının devam ettiğini belirten Oktay Kaynarca, “Çekimlere başlamadık. Haziran ayın içerisinde başlayacağız. Çok yoğun bir şekilde çalışılıyor. Her aşamasından itibaren çalışılıyor. Senaryo ve cast çalışmaları yapılıyor, ekip kurma çalışmaları yapılıyor. Çok sancılı bir dönem, o yüzden çok yoğun çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Ünlü oyuncu, yeni sezonun lokomotifi olacak bir dizi hazırladıklarını geçtiğimiz aylarda söylemişti. Bu sözlerin ardından da beklenti bir hayli yüksek oldu. Oktay Kaynarca’nın yoğun hazırlıklardan bahsetmesi de dizinin çok etkili bir yapım olacağına yönelik bir izlenim veriyor.

Kaynarca, sürekli toplantı yaparak dizinin her aşamasını planlamaya çalıştıklarını belirtirken, yapımcı olmanın zorluklarına da değindi. Oyuncu, şöyle konuştu: “Sadece oyuncu olarak değil, yapımcı olarak bu sorumluluğu üstlenmek önemli. Çok önemli bir yük sırtımızda. Onun sorumluluğunu mümkün olduğunca iyi taşımaya çalışacağız.”

Oktay Kaynarca yeni dizisinin arka planını anlattı, herkesin beklentisi daha da arttı! 32

Oyuncu kadrosu konusunda bir şey söyleyemeyeceğini anlatan Oktay Kaynarca, yoğun bir şekilde görüşmelerin devam ettiğinden bahsetti. Anlaşmaların yapılmaya başlandığını ve en uyumlu kadroyu yapmaya çalıştıklarını anlatan Oktay Kaynarca, şu ifadeleri kullandı: “Bu bir dizi film ve ne kadar süreceğini bilmiyoruz. Dizi filmlerde yolculuk çok önemlidir, ekip ruhu çok önemlidir. O ekip ruhuna talip olan arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Kamera önünde olduğu gibi kamera arkasında da uyumlu arkadaşlarımızla, bizimle o yolculuğu yapabilecek bir kadro kurmaya çalışıyoruz. O yüzden biraz titizleniyoruz.”

Mesleğe değer veren birçok isim olduğunu ve kadroda bulunmasını istediği bir isim vermeyen ve herkes ile oynayabileceğini söyleyen Oktay Kaynarca, kamera arkasının Onur Tan’ın işi olduğunu da anlattı.

Yaz dönemini yoğun bir şekilde çalışacaklarını anlatan Oktay Kaynarca, ayrıca bir gösteri hazırlığı içinde de olduğunu söyledi. Usta oyuncu, müzisyen Ender Balkır ile birlikte “Gönül gel seninle muhabbet edelim” tarzında bir gösteri planladıklarını anlattı.