Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda hüzünlü anlar! Oyuncular, giden isme sosyal medyadan böyle veda ettiler…

Masumlar Apartmanı’nda hüzünlü anlar! Oyuncular, giden isme sosyal medyadan böyle veda ettiler…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, yeni sezonda birinciliği Destan dizisine kaptırmış durumda. Geçtiğimi sezon daha çok ilgi çeken dizinin, yeni sezonda aynı ilgiyi tutamadığı görülüyor ancak yine de ekranın beğenilen yapımlarından birisi.

OGM Pictures imzalı dizinin hikayesi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayatlardan alıntılayarak yazdığı romanından uyarlanıyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu’nun başrolünde oynadıkları diziye bu sezonda Aslıhan Gürbüz de katılmıştı.

Aslında geçtiğimiz sezon sonunda İnci karakterini oynayan Farah Zeynep Abdullah’ın kendi isteğiyle diziden ayrılmak istemesi sonrası, hikaye başka bir yöne kaydırıldı. İnci’nin, aile üyelerinin travmatik hastalıklarının iyileşmesine büyük katkıda bulunacağı ifade ediliyordu senaristler tarafından da… Fakat Abdullah’ın duygusal yoğunluğu yüksek diziden yorulduğunu söyleyerek ayrılmak istediği kulislere yansımıştı. Ani bir şekilde hamile İnci’nin kaza yaparak ölmesi, sezon sonunda izleyenleri üzen bir gelişme olmuştu.

Masumlar Apartmanı'nda hüzünlü anlar! Oyuncular, giden isme sosyal medyadan böyle veda ettiler... 10

Yeni sezonda ise Rüya karakteri ile Melisa Şenolsun hikayeye dahil olmuştu. Han’a saplantılı bir şekilde aşık olan Rüya ile Han arasında bir aşk yaşanacağı düşünüldü ama hikaye hiç de istenildiği gibi gitmedi! İzleyici İnci’den sonra Rüya karakterini kabul etmekte zorlandı.

Görünen o ki senaristler de izleyenlerin sosyal medyadaki eleştirileri sonrası rotayı bu kez dizide sürekli anılan ve Han’ın hayatında büyük bir izi olan eski sevgilisi Ceylan’a kırdı! Ceylan karakteri ile Aslıhan Gürbüz diziye girince, Rüya karakteri de varlığıyla pek de anlam ifade etmeyen bir duruma düştü!

Giderek daha da geri plana düşen karaktere ise bu hafta yayınlanan son bölümle veda edildi. Kuzeni Esra’da kalan ve Naci’nin dükkanında çalışan Rüya, artık babasının yanına gitme kararı aldı ve herkesle vedalaşarak gitti.

Bu hüzünlü veda sonrasında dizinin oyuncuları da Melisa Şenolsun’un gidişi için sosyal medya sayfalarından veda mesajları yayınlayarak vefalı bir tavır gösterdiler. Bu isimler arasında Ezgi Mola, Aslıhan Gürbüz ve Merve Dizdar da vardı…

İşte o mesajlar…

Masumlar Apartmanı'nda hüzünlü anlar! Oyuncular, giden isme sosyal medyadan böyle veda ettiler... 11

Masumlar Apartmanı'nda hüzünlü anlar! Oyuncular, giden isme sosyal medyadan böyle veda ettiler... 12

Masumlar Apartmanı'nda hüzünlü anlar! Oyuncular, giden isme sosyal medyadan böyle veda ettiler... 13