Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Şenolsun’un Umut Evirgen’e aşk bakışı! Birkan Sokullu’ya büyük övgü!

Melisa Şenolsun’un Umut Evirgen’e aşk bakışı! Birkan Sokullu’ya büyük övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Şenolsun, sevgilisi Umut Evirgen’e olan aşkıyla sosyal medyada dikkat çekti. Masumlar Apartmanı dizisinde Han olarak izlediğimiz Birkan Sokullu ise müziğe olan tutkusuyla beğenileri aldı.

Tuba Büyüküstün ile ayrılığının ardından Umut Evirgen’in Melisa Şenolsun ile aşk yaşadığının magazin basınına yansıması herkesi şaşırtmıştı. İkili, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da aşklarını hayranlarına duyuruyor. Melisa Şenolsun, sevgilisi ile birlikte fotoğrafını yayınladı ve aşk bakışı ile konuşuldu…

Melisa Şenolsun'un Umut Evirgen'e aşk bakışı! Birkan Sokullu'ya büyük övgü! 8

Masumlar Apartmanı dizisinde çok başarılı bir performans sergileyen Birkan Sokullu ise, instagram hesabından müziğe olan tutkusunu yansıtan paylaşımı ile ilgi çekti.

Han karakteri ile hayranlarını fazlasıyla etkileyen Sokullu, sezonun en başarılı yapımında yer almanın da farkını yaşıyor… Ünlü oyuncunun sosyal medya paylaşımları da büyük ilgi görüyor.

“Kafamdaki müzik” notu ile piyanoya olan ilgisini aktaran oyuncu, dizideki karakteri ile ilgili birçok yorum geldi. “Han lütfen iyileşir misin?” diye yorum bırakan dizi hayranları, performansını övdü.

Melisa Şenolsun'un Umut Evirgen'e aşk bakışı! Birkan Sokullu'ya büyük övgü! 9