Ana sayfa Dizi Haberleri Berk Oktay’a hayranlarından ‘Savaşçı’ya dön artık’ isyanı!

Berk Oktay’a hayranlarından ‘Savaşçı’ya dön artık’ isyanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Birçok dizi ekranda reyting yarışı veriyor. Savaşçı dizisi ise planlama eksikliğinin sonuçlarını yaşıyor… Limon Yapım tarafından hazırlanmakta olan dizinin elde bulunan 3 bölümü yayınlanmış ve böylelikle 5. sezon başlamıştı. Ancak dizide çalışma olmadığının ortaya çıkması tüm hayranları şoke etmişti.

Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu ve Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 5.sezon çekimleri öncesinde pandemi döneminde sorunların çözülmemiş olması da izleyicileri bir hayli kızdırmıştı.

Savaşçı dizisinin Eskişehir’deki setinde hazırlıkların devam ettiği ve önümüzdeki günlerde çekimlerin yeniden başlayacağına yönelik gelen son haberler ise hayranları bir hayli mutlu etti. Bir süredir tatil fotoğrafları paylaşan Berk Oktay’ın takipçileri ise yaptıkları yorumlarda artık setten manzaralar görmek istediklerini belirten ifadeler kullanıyor.

Berk Oktay, “Başarı bir seyahattir” notuyla araç içinde yolculuk yaptığı sırada çekilen fotoğrafını yayınladı. Savaşçı dizisi hayranları bu paylaşıma yorum bırakarak, “Bizim istediğimiz seyahat, baba erenlerle birlikte dağda sette olmanız” şeklinde mesajlar şazdı.

Berk Oktay'a hayranlarından 'Savaşçı'ya dön artık' isyanı! 7

“Dön artık Yüzbaşı Bozok özledik” şeklinde yorum yapan bir başka dizi hayranı ise Kağan Bozok karakterini ekranda görmeyi arzu ettiğini belirtti. Savaşçı dizisinin izleyicileri ve ekibini mağdur eden bu plansızlık eleştirilse de dizinin yeniden ekrana dönecek olması ise ayrı bir sevinç kaynağı oldu.