Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Sözen, Kırmızı Oda’dan sonra şimdi de Netflix dizisiyle kendine hayran bırakacak!

Melisa Sözen, Kırmızı Oda’dan sonra şimdi de Netflix dizisiyle kendine hayran bırakacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon ekranında 2020 yılında Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan Melisa Sözen, çok başarılı bir performans ortaya koydu. Ünlü oyuncu canlandırdığı Alya karakteri ile milyonlarca izleyiciyi derinden etkiledi. Dizinin içindeki bir karakterin hikayesi olarak bir süre konuk olan Melisa Sözen’in oyunculuk yetenekleri o süreçte çok konuşulmuş ve Alya karakteri de sosyal medyaya damgasını vurmuştu.

Son dönemde birbiri ardına dijital projelerde yer almaya başlayan ünlü oyuncu, yine 2020 yılında paylaşılan Alef dizisinde Yaşar karakteri ile 8 bölümlük hikayenin başrolündeydi.

Ardından ise ünlü oyuncu bir kez daha Netflix için hazırlanan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? isimli dizinin başrolünde bulundu. Yine bir dijital dizide yer alarak dikkat çeken Sözen, ünlü yazar Perihan Maden’in romanından uyarlanan diziyle yeniden gündem oldu.

Melisa Sözen, Kırmızı Oda'dan sonra şimdi de Netflix dizisiyle kendine hayran bırakacak! 7

Bir anne ile kızının travmatik ilişkisinin ele alındığı kitap 2007 yılında yayınlanmıştı. Başkalarının üzmesine tahammülü olmayan bir annenin kızı Bambi ile kaçış macerasını anlatan dizi çok etkileyici bir aksiyon hikayesi oldu.

24 Mart’ta Netflix’te yayınlanacağı duyurulan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli dizi projesinin ilk fragmanı da çok etkileyici bulundu. İlk görüntüleri izleyenler özellikle Melisa Sözen’in yine çok başarılı bir performans ortaya koyacağını anladıklarını belirten yorumlar paylaştı.

Dizide Melisa Sözen dışında;, Eylül Tumbar, Musa Uzunlar, Başak Daşman, Birand Tunca, Buçe Buse Kahraman gibi oyuncular da bulunuyor.

Daha önce dizi hakkında açıklamada bulunan ünlü oyuncu, çok güzel bir iş olduğunu ve büyük heyecanla yayınlanmasını beklediğini anlattı.

Televizyon dizilerinde çalışma şartlarının zor olduğunu ifade eden oyuncu, dijitalde ise çok daha planlı bir çalışma yürütüldüğünden bahsetti. Sözen, “Benim için anlatılacak olan hikaye çok önemli. Biraz ona bağlı” diyerek dijital ya da televizyon dizisi gibi tercihten ziyade hikayeye bakarak karar verdiğini de söyledi.