Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar, Kaan Yıldırım, Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk, deprem bölgesine gidecek ihtiyaçlar için uyarıyor!

Merve Dizdar, Kaan Yıldırım, Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk, deprem bölgesine gidecek ihtiyaçlar için uyarıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 6 Şubat günü meydana gelen iki ayrı depremle sarsılan Türkiye’de yaralar sarılmaya çalışılıyor. 10 ilimizi etkileyen afet sonrasında vatandaşlardan oluşan gönüllüler, depremzedelere yardım için ülkenin tüm illerinde çalışıyorlar.

Bu arada pek çok ünlü isim de depremzedelere yardım etmek için büyük çaba sarfediyorlar. Sahada da yer alan ünlü isimlerden gelen sosyal medya mesajları da ayrıca milyonlarca takipçiye ulaşmaları açısından çok önemli bir destek oluşturuyor.

Gönüllülerle birlikte kolileri paketleyen, yardım malzemeleri toplayan ve aralarında Hafsanur Sancaktutan, Burak Deniz, Burcu Biricik, Esra Bilgiç, Demet Özdemir gibi pek çok ünlü isim, günlerdir çaba sarfediyor.

Merve Dizdar, Kaan Yıldırım, Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk, deprem bölgesine gidecek ihtiyaçlar için uyarıyor! 11

Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ, Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, İrem Helvacıoğlu, Oktay Kaynarca, Kıvanç Kasabalı gibi isimlerin de Haluk Levent’in AHBAP derneğinin koordinasyon merkezinde yaptıkları çalışmalar da sosyal medyaya yansımakta.

Bir başka dikkat çeken çalışma da BabalaTv ile gerçekleştiriliyor. Pek çok ünlü isim, Babalatv aracılığı ile yardım toplanmasına destek oluyor. İsmail Demirci, Müjde Uzman, Nurgül Yeşilçay, Hazal Kaya gibi isimler de destek veriyor.

Merve Dizdar, Kaan Yıldırım, Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk, deprem bölgesine gidecek ihtiyaçlar için uyarıyor! 12

Bir başka oluşum ihtiyacharitasi.org de yine deprem bölgesindeki afetzedeler için gerekli olan en güncel listeleri yayınlıyor ve bölgeye iletilmesini sağlamaya çalışıyor. Oyuncu Mert Fırat’ın başında olduğu organizasyona destek vermek için pek çok oyuncu da bir araya geldi.

Merve Dizdar, Kaan Yıldırım, Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk, deprem bölgesine gidecek ihtiyaçlar için uyarıyor! 13

Çekilen videolarla güncel ihtiyaç listeleri yayınlandı. Oyuncular Merve Dizdar, Sinem Ünsal, Gülçin Kültür Şahin, Pınar Deniz, Burcu Özberk, Kaan Yıldırım, Melisa Sözen’in de aralarında bulunduğu oyuncular, internet üzerinden ihtiyacharitasi.org adresinin takip edilerek güncel listelerdeki malzemelerle ilgili destek verilmesini istediler.

Merve Dizdar, Kaan Yıldırım, Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk, deprem bölgesine gidecek ihtiyaçlar için uyarıyor! 14

İstanbul Ataşehir’de bulunan gösteri merkezi DasDas’ta bir araya gelerek yardımları yerlerine ulaştırmak için çalıştıklarını belirten Pınar Deniz, küçük büyük demeden ihtiyaç haritasının güncel listelerini takip ederek gerekli malzemelere destek istedi.

Merve Dizdar, Kaan Yıldırım, Pınar Deniz, Melisa Sözen, Burcu Özberk, deprem bölgesine gidecek ihtiyaçlar için uyarıyor! 15