Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisi izleyicide büyük bir heyecan yaşatmadı!

Menajerimi Ara dizisi izleyicide büyük bir heyecan yaşatmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyanın farklı ülkelerinde yayınlanan “Call My Agent” isimli başarılı dizinin Türk uyarlaması “Menajerimi Ara”nın çekimlerine başlandı. Diziden ilk fragmanlar da yayınlanıyor. Çok iyi ve başarılı bir oyuncu kadrosunun başrollerinde yer aldığı Menajerimi Ara’ya sosyal medyada gösterilen düşük ilgi de dikkat çekiyor.

Özellikle youtube ortamında dizinin fragmanlarının çok az kişi tarafından seyredilmesi dikkatleri çekti. Kimi izleyiciler daha en baştan ‘bu dizi tutmaz’ yaygarasını yaparken, birçok kişi ise iyi ve kaliteli bir yapımın geldiğini belirten yorumlarda bulundu.

Genelde yeni dizi projelerinin fragmanlarına yoğun bir ilgi olur. Ancak bu durum Menajerimi Ara için pek de gerçekleşti denilemez… Dizinin ilk fragmanı youtube’de 100 bin civarında izlenme aldı.İkinci fragman da benzer bir izlenmeye ulaşabildi. Halbu ki Sen Çal Kapımı, Bay Yanlış gibi dizilerin fragmanları milyonlar izlenmişti.

Star’da yakında seyircisi ile buluşacak olan ‘Menajerimi Ara’nın ikinci tanıtımı yayınlandı. Menajerlerin dünyasına adım atan Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) hikayesine tanık olduğumuz ilk görüntüler dikkat çekti. Videodan izleyebilirsiniz.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle heyecanla beklenen ‘Menajerimi Ara’ dizisinin geri sayımı devam ediyor.

Yayınlanan yeni tanıtımda İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin oyuncular ve menajerlerinin dünyasına girişiyle içine düştüğü dünyanın ipuçları veriliyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğinde bir süre önce çekimlerine başlanan ‘Menajerimi Ara’ dizisi, oyuncu ve menajerlerin sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyacak.

Çok yakında Star TV ekranında seyirciyle buluşacak dizinin senaryosunu Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak kaleme alıyor.