Ana sayfa Dizi Haberleri Nehir Erdoğan’ın dört gözle beklediği Benim Adım Melek kararı!

Nehir Erdoğan’ın dört gözle beklediği Benim Adım Melek kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Benim Adım Melek dizisi TRT1 ekranında güneş gibi parladı. Nehir Erdoğan ve Kutsi’yi başrolde buluşturan dizi Gaziantep’ten güzel bir hikaye ile geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak dikkat çekmişti. Ağır dram içeren konusuyla izleyenlerin gözyaşlarını bıraktığı dizi, koronavirüs pandemisi nedeniyle 4 aydır ekranda yeni bölümleriyle yer alamıyor.

TRT1 çok yerinde bir karar alarak dizinin tekrar bölümlerini yayınladı ve izleyiciler için bu durum yeniden hatırlama anlamında çok iyi oldu. Gaziantep’ten gelen haberler ise set ekibinin yakında çekimlere başlayacağı şeklinde… Dizinin yönetmeni Cem Akyoldaş, tüm teknik ekibin hazır olduğunu belirten bir video mesajıyla oyuncuları da davet etti.

Dizinin önemli isimleri kendi çektikleri videolarla yola çıktıklarını veya çıkmak üzere olduklarını ifade eden mesajlar bıraktı. Dizinin sosyal medya hesaplarında yayınlanan bu paylaşıma da ilgi büyük oldu. Benim Adım Melek hayranları, diziyi çok özlediklerini ve sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Dizide Melek olarak izlediğimiz Nehir Erdoğan ise, çok mutlu olduğu bir an çektiği kısa mesajında duygusallığıyla öne çıktı. Ünlü oyuncu, dizi ekibinin yeniden toplanması kararını dört gözle beklediğini belirten sözlerle hayranlarına mesaj yolladı:

“Bugünü dört gözle bekledim. Antep’e geri döneceğim günü. Ekip arkadaşlarımı çok özledim. Antep’i çok özledim. Birlikte ağladığımız, birlikte güldüğümüz, birlikte büyüdüğümüz izleyicilerimizi çok özledim. Çocuklarımı çok özledim. Bütün oyuncu arkadaşlarımı, yönetmenlerimi gerçekten çok mutlu bir anımdan kaydediyorum bu videoyu. Geri sayım başladı, setimiz başlıyor.Görüşmek, kavuşmak üzere.”

İşte o video: