Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara dizisi neden iptal oldu? Ahsen Eroğlu duyurdu

Menajerimi Ara dizisi neden iptal oldu? Ahsen Eroğlu duyurdu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım imzalı Menajerimi Ara dizisi yeni sezonun farklı yapımlarından birisi olarak büyük dikkat çekti. Menajerler ve ünlüler dünyasının iç yüzünü anlatan eğlenceli hikayesi ile göz dolduran dizide koronavirüs sıkıntısı yaşanıyor.

Pazar akşamları yayınlanmakta olan dizi, aldığı reytinglerle de Arıza’ya rakip olmuştu. Ancak diziye adeta nazar değdi. Çok başarılı geçen haftaların ardından Menajerimi Ara, 15 Kasım Pazar akşamı ekrana gelemeyecek. Bunun sebebi ise koronavirüs…

Dizide Peride karakterine hayat veren Ayşenil Şamlıoğlu’nun koronavirüs testinin pozitif çıktığı ortaya çıkmıştı. Oyuncu, tüm hayranlarına iyi dilekleri için teşekkür eden bir mesaj ile bunu doğruladı. Bugün de Ay Yapım tarafından bir duyuru yapıldı.

Dicle karakterine hayat veren Ahsen Eroğlu o duyuruyu instagram hesabından yayınladı. Oyuncunun da koronavirüse yakalandığı yönünde iddialar vardı. Ayrıca Bedir Bedir’in de testinin pozitif çıktığı konuşulan konular arasındaydı.

Tüm bu gelişmelerin ardından Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünün yayınlanamayacağı ortaya çıktı. İzleyiciler yarın akşam tekrar bölümü seyredebilecek.

İşte o açıklama: “Korona önlemleri kapsamında, setlerimizde rutin olarak haftalık yapılan testler sonucunda pozitif vakalara rastlanmıştır. Karantina tedbirleri nedeniyle, Menajerimi Ara bu pazar akşamı tekrar bölümü ile ekranlarınızda olacaktır.”

Menajerimi Ara dizisi neden iptal oldu? Ahsen Eroğlu duyurdu 8