Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisi yine efsane bir bölümle geliyor!

Menajerimi Ara dizisi yine efsane bir bölümle geliyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Menajerimi Ara, o kadar beğenildi ki, hem reyting sonuçları hem de sosyal medya yansıması ilginin büyüklüğünü anlatmaya yetiyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Ayşenil Şamlıoğlu ve Deniz Can Aktaş’ın başrollerinde yer aldığı Star TV dizisinin ilk 4 bölümü çok eğlenceli geçti. Birçok ünlü ismin de konuk oyuncu olarak katıldığı dizinin 5. yeni bölümünde de yine ilginç sahneler izleyicileri bekliyor. Yayınlanan ön izleme görüntülerinden detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümüne Şükran Ovalı, Ali Biçim ve Mesut Can Tomay’ın konuk olduğu yeni tanıtımla duyuruldu. Şükran Ovalı’nın anne olduktan sonra ara verdiği mesleğine geri dönmek isteyen bir oyuncuyu canlandırdığı bölümde, Ali Biçim ve Mesut Can Tomay sinemaya yenilikçi bir bakış açısı getirmek isteyen sosyal medya fenomenleri olarak dizide yer alıyorlar.

Şükran Ovalı’nın bir yandan bebeğine bakarken bir yandan sektöre dönmek istemesi onu çok düşünmeden Biçim ve Tomay’ın bir direk dansçısının hikayesini anlatacakları film projesinin içinde bulmasına sebep oluyor.

İrem Derici’nin de konuk olduğunun geçtiğimiz günlerde duyurulduğu yeni bölümde ilk maaşını alan Dicle’nin (Ahsen Eroğlu) hamlesi ise Kıraç’ı (Barış Falay) hiç beklemediği bir anda duygusallığa itiyor. Çınar’ın (Fatih Artman) yeni oyuncusu Jülide’ye (Nazlı Senem Ünal) verdiği haber ise onu mutluluktan havalara uçuruyor.

İşte dizinin 22 Eylül Salı akşamı yayınlanacak olan 5. bölümünden ön izleme görüntüleri:

İstanbul’a sinema sektöründe çalışmak için gelen Dicle’nin oyuncular ve menajerlerinin dünyasına girişiyle içine düştüğü dünyanın ipuçları dizinin ana konusunu oluşturuyor.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı Menajerimi Ara dizisi sinema sektörünün parlak ışıkları altındaki ego savaşlarını, umutlarını, hayal kırıklıklarını ekrana taşıyor.