Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü ile ilgili İddialar çok ciddi! Hercai’nin final bölümü neredeyse yetişmeyecekti!

Akın Akınözü ile ilgili İddialar çok ciddi! Hercai’nin final bölümü neredeyse yetişmeyecekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv’de yayınlanan ve yarın akşam (25 Nisan Pazar) final bölümüyle ekrana gelecek olan Hercai dizisinin son bölümü çekilirken sette yaşanan bir kavga sonrası ortaya ciddi iddialar atıldı! Akın Akınözü’nün Midyat’taki çekimler sırasında sette olay çıkardığı, karavanı dağıttıktan sonra çekip gittiği ve uzun süre gelmediği, final bölümünün yetişmesi için de zor bir süreç yaşandığı ileri sürülmüştü.

3 sezondur devam eden dizide Ebru Şahin ile başrolü paylaşan Akın Akınözü, Miran karakteri ile dikkat çekmekteydi. Dizinin tam da final bölümü çekilirken yaşanan hadiseler sonrası karşılıklı açıklamalar yapılırken, aynı zamanda taraflar birbirinden de şikayetçi oldu.

Dizinin yapımcısı Mia Yapım Genel Koordinatörü Suat Erdoğmuş’un, olayla ilgili olarak instagram sayfasından yaptığı son duyuru, olayın başka boyutlarıyla ilgili iddiayı da ortaya koydu.

Akın Akınözü ile ilgili İddialar çok ciddi! Hercai'nin final bölümü neredeyse yetişmeyecekti! 9

Akın Akınözü’nün sete geç gelmesinin ilk kez olmadığı, pek çok kez benzer durumların yaşandığı, hatta zaman zaman oyuncunun sete alkollü geldiği, ancak elde stok bölümü de bulunmayan dizinin her hafta kanala yetiştirilme telaşı içinde bazı şeylerin sineye çekildiği iddia edilmekte.

Suat Erdoğmuş’un iddiasına göre Akın Akınözü, final bölümünün çekileceği son hafta da yine benzer bir geç gelme durumu nedeniyle yaşanan tartışmada yine seti zor durumda bırakarak çekip gitmiş, yaklaşık 5 saat seti beklettikten sonra, yapımcının hukuki yollara başvuracağını öğrenmesi üzerine sete gelmiş.

Dizinin devamı nedeniyle bu tür davranışların sineye çekildiği ancak yaşanan son olay neticesinde iş sözleşmesine aykırı davranışları nedeniyle hukuki yollara başvurulacağı belirtiliyor.

Mia Yapım’dan gelen bu iddialar karşısında Akın Akınözü’nün ne söyleyeceği merak konusu. Oyuncu, yaşanan tartışma sonrasında aşağıdaki açıklamayı yaparak tam tersi bir iddiada bulunmuş ve iddiaların asılsız olduğunu, hakaret ve tehdit içeren sözler sarfedildiğini öne sürmüştü!

Akın Akınözü ile ilgili İddialar çok ciddi! Hercai'nin final bölümü neredeyse yetişmeyecekti! 10

İşte Akın Akınözü’nün hafta içinde yaptığı açıklama:

“”Şahsıma yönelik isnat edilen bir çok asılsız iddiaya karşı bugüne kadar çok sevdiğim ve başarı ile yürütmeye çalıştığım mesleğimle anılmak istemem nedeniyle sessiz kalmayı tercih etmiştim. Tarafımca gerçekleştirilmediği halde bugün yaşandığı iddia edilen ve gerçekliği tamamıyla farklı yansıtılan olaya ilişkin kendime ve beni her daim sevenlerime saygımdan ötürü açıklama yapma zorunluluğunu hissetmiş bulunmaktayım.

19/04/2021 tarihinde sahne öncesi hazırlık yapılma aşamasında karavan içerisinde bulunduğum esnada set sorumlusu tarafından benden kaynaklı olmayan gecikme sebebiyle şahsım hedef alınarak hakaret ve tehdit içeren sözler söylendi. devamında şahıs tarafından karavanın dağıtılması ile devam eden ve fiziksel tehdide doğru giden davranışlar nedeniyle setten ayrılarak, “karavanı dağıtan ve şahsıma yönelik tehdit ve hakarette bulunan” şahıs hakkında Midyat Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundum.

Karavan dağıtma eylemi tarafımca gerçekleştirilmediği gibi karavanı dağıtan şahıs hakkında adli birime başvurarak bizzat şikayetçi oldum.

Şahsımı yıpratmaya yönelik doğruyu yansıtmayan asılsız iddiaları ve özellikle bu durumdan yararlanmaya çalışan fırsatçıları sizlerin takdirine bırakıyorum.

Bu mevcut şartlar altında dahi sorumluluğum gereği sette çalışmalara devam ediyorum ve bu sebepten ötürü konuyla ilgili ancak şimdi gerekli açıklamada bulunabiliyorum.”

Akın Akınözü ile ilgili İddialar çok ciddi! Hercai'nin final bölümü neredeyse yetişmeyecekti! 11