Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz dizisine yakında bebek geliyor!

Sadakatsiz dizisine yakında bebek geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder ile Sinan Güleryüz çifti bebeklerinin doğacak olmasının heyecanını yaşıyor. Sadakatsiz dizisinde Derya karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Özge Özder, Kasım ayında yaklaşık 5 aylık hamile olduğunu açıklamıştı. Oyuncu, hamileliğinde 6 ayı geride bıraktı ve bebeğinin doğumu için büyük heyecan içinde…

Sinan Güleryüz ile birlikte O Ses Türkiye Yılbaşı özel programına da katılarak şarkı seslendiren Özge Özder, sadece oyunculukta değil, şarkıcılıkta da başarılı olabileceğinin mesajlarını vermişti. Ünlü oyuncu, sosyal medyadan da yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Göbeğinin fotoğrafını yayınlayan ve “Bizim yeni yıl hediyemiz belli” notunu paylaşan Özge Özder’in mutluluğu yüzüne yansımıştı. Sinan Güleryüz ile birlikte hayatının en mutlu anlarını yaşayan oyuncu, Sadakatsiz dizisindeki başarılı performansıyla da göz dolduruyor.

Sadakatsiz dizisine yakında bebek geliyor! 8

Bebeğin doğmasına yakın Özder’in diziden ayrılması da bekleniyor… Yeni yıl için yaptığı paylaşımda da ünlü oyuncu, “Senden beklentimiz yüksek 2021 bilesin… Sağlıkla gel… Meleğimizi de sağlıkla getir ve bu adamı hiç yanımdan ayırma” diye yazmıştı.

İşte Özge Özder’in instagram hesabından yaptığı, göbeğini gösteren son paylaşımı:

Sadakatsiz dizisine yakında bebek geliyor! 9