Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde büyük itiraf geliyor, işler fena karışıyor!

Menajerimi Ara dizisinde büyük itiraf geliyor, işler fena karışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Menajerimi Ara dizisi, genelde eğlenceli sahneleri ile bilinir. Ancak yeni bölümde biraz dramın ağırlığı sahnelerin üzerine çökecek. Barış Falay’ın canlandırdığı Kıraç karakterinin ajansın Serkan’ın eline geçmesinden sonra Dicle’nin de kızı olduğunu açıklamak zorunda kalmasının ardından farklı sorunlar yaşıyor.

Kıraç’ı teselli etmek ise Dicle’ye düşüyor. Kıraç’ı teselli eden, “Sen bu güne kadar ne krizler atlattın. Bitti, buraya kadar bir sürü şey oldu, sen hepsini toparladın. Bunu da atlatacağız” diye konuşan Dicle’nin de sorunları var…

Menajerimi Ara dizisinin 10 Ocak Pazar günü ekrana gelecek olan 20. yeni bölümünde dramın ağırlığını hissedeceksiniz. Hem Kıraç hem de Dicle gözyaşları dökecek. Dicle’yi teselli eden ise Feris olacak. Kıraç’ın “Dicle benim kızım” diyerek artık gerçeklerden kaçmadığı anlara tanıklık edeceksiniz.

Menajerimi Ara’da büyük gelişmeler bu itiraftan sonra başlayacak. Neler olacağının detaylarını ise pazar akşamı 20. bölümde bulabilirsiniz.

Ayrıca bu hafta Pazar rekabetine Hercai dizisi de katılacak. 10 Ocak akşamı Kefaret, Arıza, Menajerimi Ara, Hercai ve Tövbeler Olsun dizileri arasında müthiş bir reyting yarışı göreceksiniz.

İşte Menajerimi Ara dizisinin 10 Ocak Pazar günü yayınlanacak 20. bölüm fragmanı: