Ana sayfa Dizi Haberleri Oh olsun sana Volkan! Sadakatsiz dizisinde Asya sürüm sürüm süründürdü!

Oh olsun sana Volkan! Sadakatsiz dizisinde Asya sürüm sürüm süründürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisi, Ocak ayının ilk haftasında tekrar bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Yeni bölümü bekleyenler ise bir hayli üzüldü ve 1 hafta beklemek durumunda kalacak. Sadakatsiz dizisinin 13. yeni bölümü 13 Ocak Çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağının ilk detayları da ortaya çıktı. Sadakatsiz dizisinde Volkan’ın Asya karşısında çaresiz kaldığı, sürüm sürüm süründüğü anlara da şahitlik edeceksiniz.

Sadakatsiz 13. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan karakterinin, Asya’nın karşısına geçip de ağladığı anlar birçok dizi hayranının da yağlarını eritmiştir. Asya ve Turgay’ı birlikte gören Volkan, kendini tutamıyor ve Asya’nın kapısına dayanıyor.

Asya’yı gördükçe mutsuz olduğunu söyleyen Volkan, bir anda ağlamaya başlıyor. Gördüğü manzara karşısında ise şoke olan Asya, Volkan’ın amacını anlayamıyor. Peki Volkan hala Asya’ya karşı bir şeyler mi hissediyor? Asya, Turgay’la evlenmeyi düşünüyor mu?

Volkan, “Sensiz hayatım güzel, git artık” derken göz yaşları döküyor ve gözleri ayrı, ağzı ayrı konuşuyor. Asya da aslında hedeflediği intikamı böylelikle elde etmiş olacak.

Sadakatsiz yeni bölümüyle 13 Ocak Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!