Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde Melisa Şenolsun ve Edis’ten şov var!

Menajerimi Ara dizisinde Melisa Şenolsun ve Edis’ten şov var!

tarafından ker_def

Ay Yapım’ın Star TV’de ekranlara gelen ve seyircinin beğenisini kazanan dizisi ‘Menajerimi Ara’nın eğlenceli ve bir o kadar da duygusal olan 4.bölümünün yeni tanıtımı yayınlandı. Edis ve Melisa Şenolsun’dan sonra 4.bölümün sürpriz konuğu Demet Akbağ da izleyiciler için yeni bir sürpriz oldu…

Yayınlandığı günde en çok izlenen dizi olan ‘Menajerimi Ara’nın 4.bölümü de heyecanla bekleniyor… Melisa Şenolsun ve Edis’in sahnelerinden ön izleme görüntüleri de paylaşıldı. İki ünlünün başarılı performansları da dikkat çekiyor.

Yine keyifli, duygusal ve bir o kadar da heyecanlı sahnelerin yer aldığı Menajerimi Ara dizisinin yeni bölümünde Demet Akbağ’ın Kıraç’a kurduğu cümleler onu düşündürürken Dicle’yi evinde gören Kıraç, yine onun kalbini kırmayı başarır. Kıraç’ın ajanstakilerden sakladığı önemli sırrın ortaya çıkmasıyla ortalık yangın yerine döner.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun bir araya geldiği, sektörün deneyimli ve yetenekli oyuncusu Demet Akbağ’ın da bu eğlenceli serüvene kendisini canlandırarak dahil olduğu ‘Menajerimi Ara’, Ali Bilgin rejisi, Yelda Eroğlu ve Yeşim Çıtak’ın kalemiyle her Salı akşamı saat 20.00’de Star TV’de.