Ana sayfa Dizi Fragmanları Menajerimi Ara dizisinde önce kovuldu, sonra hayatının teklifini aldı!

Menajerimi Ara dizisinde önce kovuldu, sonra hayatının teklifini aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Menajerimi Ara dizisinin 13 bölümü geride kaldı. Yeni gününde başarılı performansı, iyi reytingleri ve izleyici desteği ile güçlü bir duruş sergileyen Menajerimi Ara dizisinin hikayesinde de önemli değişimler var.

Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Bedir Bedir’in koronavirüse yakalanması ile geçtiğimiz günlerde sıklıkla konuşulan dizinin hikayesinde Dicle karakteri, Ego Ajans’tan kovuldu… Dicle’nin büyük üzüntüsünü dindiren şey ise, Serkan’ın teklifi olacak.

Ekibe yeni katılan Serhat Teoman, Serkan isimli karaktere hayat veriyor. Oyuncu, Burak Tozkoparan gibi hikayeye sonradan katılarak etkili bir şekilde yer alan isimlerden birisi oldu.

Dicle’nin ajanstan kovulmasını fırsat bilen Serkan, Dicle’ye reddedemeyeceği bir teklifle geliyor. Onu etkilemek için ne güzel bir maaş, ne ev, ne de arabanın işe yaramayacağını bilen Serkan,onu tam kalbinden vuruyor.

Dicle’ye hemen menajer olarak işe başlaması teklifi yapan Serkan’ın sözleri 14. bölüm fragmanında yer aldı. Peki Dicle ne karar verecek? Teklifi kabul edecek mi?

İşte Menajerimi Ara dizisinin 29 Kasım Pazar günü yayınlanacak 14. bölümünden ilk fragman: