Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisinden süper taktik! Yayın tarihi şaşırttı!

Menajerimi Ara dizisinden süper taktik! Yayın tarihi şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’de yayınlandıktan sonra popüler olan Call My Agent dizisinin yerli versiyonu olan Menajerimi Ara dizisinin bir süredir çekimleri devam ediyordu. Dizi, güçlü kadrosu ve hikayesiyle Star TV’nin iddialı yapımlarından. Bir kaç haftadır fragmanları dönmeye başlayan diziye her hafta bir ünlü ismin konuk olacağı öğrenilmişti.

Diziyi merak edenler, Eylül’ü beklemek durumunda kalmayacak. Zira Menajerimi Ara dizisi, ekranda onlarca dizi yer almadan önce Ağustos ayının son haftasında ilk bölümüyle yayınlanacak. 25 Ağustos Salı akşamı ilk bölümünün ekrana geleceği belli oldu. Yapım firması, ince bir taktikle diziyi Eylül sezonu başlamadan yayınlayarak dikkatleri çekmeyi amaçlamakta.

Salı günlerinin yeni dizisi Menajerimi Ara, ünlü konuklarıyla da merak ediliyor. Dizinin ünlü konukları arasında Tuba Büyüküstün, Derya Baykal-Müjgan Ferhan Şensoy ve Melisa Şenolsun gibi isimler yer alıyor. Şu anda Netflix’in Atiye dizisinde rol alan Melisa Şenolsun’un Menajerimi Ara dizisinin ilk bölümüne konuk oyuncu olması bekleniyor. Her ünlü konuk oyuncu, kendisini oynayacak.

‘Ay Yapım’ imzalı proje; bir menajerlik şirketini merkeze alıp, eğlence dünyasının perde arkasını anlatacak. Yelda Eroğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini, daha önce Star Tv ekranlarında fırtınalar estiren Medcezir, Ufak Tefek Cinayetler, Cesur ve Güzel gibi projeleri yöneten Ali Bilgin üstlenecek.

İşte Menajerimi Ara ilk bölüm fragmanı: