Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine bir sürpriz konuk daha… Herkesi mutlu edecek isim kim?

Menajerimi Ara dizisine bir sürpriz konuk daha… Herkesi mutlu edecek isim kim?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamlarının yeni dizisi Menajerimi Ara, ekranda yine konuşulmaya devam edecek isimlerle geliyor. Dizinin her bölümünde bir ünlü ismin konuk olması, hikayeye de renk katmakta. Bu hafta Derya Baykal ve kızı Müjde Ferhan Şensoy ile Çağatay Ulusoy konuk olmuşlardı.

Önümüzdeki haftalarda da sürpriz isimler konuk olmaya devam edecek. Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizinin yeni konuklarından birisi de uzun zamandır ekranda olmayan ve özlenen bir isim oldu.

Menajerimi Ara dizisinin kaçıncı bölümünde yer alacağı henüz belli değil ancak Demet Akbağ, diziye konuk oyuncu olmaya geliyor! Hayranlarına küçük bir sürpriz yapmaya hazırlanan oyuncunun çekimlerinin de tamamlandığı öğrenildi.

Menajerimi Ara dizisine bir sürpriz konuk daha... Herkesi mutlu edecek isim kim? 6

I

Demet Akbağ, magazincilere verdiği bir röportajda, evinin yakın bölgesinde çekimlerin yapıldığını ifade ederek. Küçük bir rolde yer aldığını aktardı. Oyuncunun bu haberi izleyiciyi de çok mutlu edecek. Zira Akbağ, uzun süredir ekranlarda yok.

Her hafta yeni bir oyuncunun sürpriz yapacağı Menajerimi Ara dizisi, Salı akşamlarının yeni gözdesi olmaya başladı. Netflix’te yayınlanan Fransız dizisi ‘Call My Agent’ın yerli versiyonu olan dizi, uyarlamasıyla da başarılı bulundu. Dizinin öne çıkan oyuncuları arasında ise Ahsen Eroğlu gösteriliyor. Genç yaşına karşın Eroğlu, başarılı oyunculuğuyla takdir görmekte…