Ana sayfa Sosyal Medya Nur Fettahoğlu, Babil’deki Eda ile dalgasını geçti!

Nur Fettahoğlu, Babil’deki Eda ile dalgasını geçti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de geçtiğimiz sezon 10 bölümü yayınlanan dizi, karantina sürecinde çekimleri yapılamayınca uzun süredir ekranda yoktu. Kimi diziler Mayıs ayında sezon finali çekti ancak Babil dizisi, yeni sezonu bekledi. Bu arada yaz sezonunda yaşanan bir kriz ise dizinin yapımcı firması Ay Yapım’a zor anlar yaşatmıştı.

Zira, dizide Egemen karakterini oynayan Ozan Güven’in kız arkadaşına şiddet uyguladığı iddiasıyla mahkemelik olması, diziden ayrılmasıyla sonuçlandı. Bu sezon Egemen karakterini Onur Saylak oynayacak. Çekimleri bir kaç hafta önce başlayan dizinin tanıtımları da yeni sezonun daha da iddialı geldiğini ortaya koydu!

Bir anda herkesin içini dökmeye başlayacağı bir süreç yaşanacak! 11 Eylül Cuma akşamı yeni sezon ilk bölümüyle ekrana gelecek olan dizide Birce Akalay’ın oynadığı İlay’ın, büyük aşkı İrfan’a itirafta bulunmasıyla ortalık karışacak!

Bu arada Deniz’in Egemen’in çocuğu olduğu da ortaya çıkıyor! İrfan ve Egemen arasında yaşanan Deniz ile ilgili tartışma ise Eda’yı zor durumların içine sokacak gibi duruyor!

Babil 2. sezon yeni bölüm fragmanı:

Dizinin Cuma akşamı yayınlanacağını Eda karakterini oynayan Nur Fettahoğlu da instagram hesabından hayranlarına bir kez daha duyurdu. Onur Saylak ile karşılıklı oynadıkları bir sahnenin fotoğrafını paylaşan oyuncu, Eda’nın sakinliğiyle dalgasını da geçen bir ifade kullanmayı ihmal etmedi… Yeni sezonda Eda, yine neler karıştıracak, hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte Nur Fettahoğlu’nun paylaşımı:

Nasıl da sakin di mi?? ????????
Babil….
Cuma başlıyoruz!!
@onursaylak @babildizi @startv

Nur Fettahoğlu, Babil'deki Eda ile dalgasını geçti! 7