Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara dizisine sürpriz bir isim geliyor ama bu kez konuk oyuncu değil!

Menajerimi Ara dizisine sürpriz bir isim geliyor ama bu kez konuk oyuncu değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisi Pazar akşamları yayınlanmakta. Sezonun sevilen dizilerinden olan Menajerimi Ara’ya pek çok konuk oyuncu geldi. Tuba Büyüküstün, Çağatay Ulusoy, Pınar Deniz, Burçin Terzioğlu, Nükhet Duru, Hazal Kaya, Gülben Ergen gibi ünlü konukları ağırladı dizi. Bu yönüyle de dikkat çeken Menajerimi Ara, kemik kadrosundaki isimlerle de beğeni topluyor.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin bu hafta 24. bölümü yayınlanacak. Diziye bu hafta konuk olacak isim Aslıhan Tandoğan.

Bir başka ismin daha diziye dahil olması söz konusu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre, Almila Ada, Menajerimi Ara dizisinde oynayacak ve ismi de Merve.

Gelen konuk oyuncuların kendi isimleriyle ve kendileri olarak yer aldıkları biliniyor. Almila Ada’nın başka bir isimle dizide oynayacak olması, kemik kadroya dahil olacağını gösteriyor!

Menajerimi Ara dizisine sürpriz bir isim geliyor ama bu kez konuk oyuncu değil! 7

EGO Ajans’ın yeni çalışanlarından birisini oynayacağı tahmin ediliyor ancak henüz net değil. Almila Ada, Star TV’nin Güvercin isimli dizisinde başrolde yer almıştı en son. Dizi, geçtiğimiz sezon başlamış ancak pandemi sürecinde ara vermişti. Yeni sezonda ise bir kaç bölüm yayınlanıp final yapmıştı.

Peki 24. yeni bölümde başka neler olacak? İşte tüm detaylar ve yeni fragman:

Çınar, ajanstaki muhbirin peşine düşerken, Feris, yeni öğrendiği sürpriz gerçekle baş etmeye çalışır. Bir yandan Mayda’yla boşanma sürecini tek başına kaldırmaya çalışan Kıraç, bir yandan da bir oyuncusunun sette çıkardığı krizleri çözmeye çalışır. Dicle ve Barış ilişkilerini saklamakta giderek zorlansalar da Barış’ın geçmişine yapacakları küçük bir yolculukla aşklarının tadını çıkarmaya devam ederler.

Feris ve Dicle oyuncuları Aslı Tandoğan’ı içine düştüğü zor durumdan kurtulmak için ellerinden geleni yaparken ilginç yollara başvururlar. Feris’in alacağı karar merakla beklenirken bir anda öğrendiği gerçek şok etkisi yaratır. Dicle ve Barış için her şey yolunda giderken sürpriz bir ismin ilişkilerini öğrenmesi onlar için her şeyi değiştirecektir.