Ana sayfa Dizi Fragmanları Mucize Doktor dizisinde duygular birbirine karışıyor!

Mucize Doktor dizisinde duygular birbirine karışıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin 32.yeni bölümü izleyicilerle 8 Ekim Perşembe akşamı buluşacak. Taner Ölmez’in başrollerinde yer aldığı dizide farklı duyguları bir arada yaşayacaksınız. Beliz’in kabul etmek istemediği Kıvılcım’ın bebeği meselesinde Ferman araya girmeye çalışıyor.

Ali Vefa ise kardeşim dediği bebeği bırakmak istemiyor. Ali Vefa ile Nazlı arasında ise duygusal anlara şahit olacaksınız. Ali Vefa, “Ben seni çok seviyorum” Nazlı diyerek içindeki hisleri paylaşacak. Ali Vefa’nın istifa meselesinin nereye varacağı da merak edilen bir başka konu.

Beliz ile Ferman’ın ilişkisi ise limoni… Ferman,Ferda’ya kalmasının iyi olacağını söylüyor. Bakalım Ferda nasıl bir karar verecek. Seda Bakan, yeni sezonda diziye katılarak önemli bir adım attı. Hem kendi kariyeri için iyi bir iş hem de Mucize Doktor hayranları için de heyecanı artıran yeni bir karakter ortaya çıkmış oldu.

Hikayenin akışı izleyicileri memnun ediyor. Temposunu bozmayan Mucize Doktor, her bölüm öncesi izleyicilere bir heyecan dalgası yaşatıyor. Ayrıca her bölümde duygu yaşanan duyguların birbirine karışması durumu da yeni bölümde de kendisini gösterecek. Reytingleriyle de adından söz ettiren Mucize Doktor, 32. bölümüyle de yine hayranlarını ekran başında buluşturacak.

Mucize Doktor dizisi 32. bölümden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz: