Ana sayfa Dizi Haberleri Yalnız Kurt finalinden sonra atv’nin yeni dizisi Ateş Kuşları sert bir reyting savaşının içine düştü!

Yalnız Kurt finalinden sonra atv’nin yeni dizisi Ateş Kuşları sert bir reyting savaşının içine düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin çok önem verdiği Ateş Kuşları dizisinin diğer dizilerden büyük bir farkı var! ateş Kuşları isimli yeni dizi 13 Ocak Cuma akşamı ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Hande Soral, İlayda Alişan, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan gibi etkili isimlerin yer aldığı dizi projesinde dikkat çeken bir nokta var.

Dram dizilerinde izleyicilere göz yaşı döktürecek hikayeler seçen atv, bu sefer biraz daha farklı bir adım atarak, umut da verecek bir yapımla 2023 yılının ilk yeni dizisini ekrana sürecek. atv’nin dizilerindeki güçlü dram sosu Ateş Kuşları dizisinde de olacak ama hem eğlenceli anlar hem de geleceğe dair umutlu sahnelerle Ateş Kuşları farklı bir konsept ile izleyenlerin yüreklerine işlemeye çalışacak.

Dizinin güçlü isimlerden kurulu geniş bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Bu kadroda yer alan isimler arasında; Nizam Namidar, Serkan Ercan, Ahmet Saraçoğlu, Erdem Şanlı gibi isimler de bulunuyor.

Oyuncu kadrosuna bakıldığı zaman etkileyici isimlerden kurulduğunu ve hikayenin geniş bir karakter düzeni üzerinde ilerleyeceği anlaşılıyor. Senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’in yaptığı Ateş Kuşları dizisinin çok zorlu bir yayın günü de bulunuyor.

Cuma akşamları artık diziler için en zorlu rekabetin yaşandığı gün haline geldi. Özellikle 15’li reytinglere ulaşabilen Yalı Çapkını dizisi ile birlikte Cuma rekabetinde diğer diziler için şans daha da azaldı.

Kızılcık Şerbeti ile Show TV başarılı olurken, TRT1 ise Barbaros Hayreddin dizisiyle pek de başarılı sonuçlar alamıyor. Fox TV’nin İyilik isimli dizinin de 2 hafta sonra final yapacağını hatırlatalım.

atv’nin geçen hafta final yapan Yalnız Kurt dizisinin yerine Cuma rekabetine getirdiği Ateş Kuşları’nın ilk bölümünün reytingleri büyük önem taşıyor.

Bozdağ Film imzalı ‘Ateş Kuşları’ dizisinden yayınlanan fragmanlar da ilgiyi artırdı.
‘Ateş Kuşları’nın ilk bölüm tanıtımında yer alan sahnelerde, dramatik dünyaları ve sokak çocuklarının “Büyüyünce ne olacaksın?” sorusuna verdiği “Biz büyümüyoruz ki, 13 yaşında falan ölüyoruz!” cevabı yürek sızlattı.

Bir diğer çocuğun “Cennete gidince hepinizi Allah’a şikayet edecek!” sözleri sosyal medya kullanıcıları tarafından defalarca paylaşıldı.