Ana sayfa Sosyal Medya Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu, yeni bir projeyle geliyor

Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu, yeni bir projeyle geliyor

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç ve başarılı bir oyuncu olarak kariyerine sağlam adımlarla devam eden Ahsen Eroğlu, Star TV’de ekrana gelen Menajerimi Ara dizisindeki Dicle karakteriyle de büyük ilgi çekmeye devam ediyor. Dizideki başarılı performansıyla büyük takdir toplayan genç oyuncunun yeni bir projesi daha var.

Ahsen Eroğlu, yoluna emin adımlarla devam ediyor. 1994 doğumlu 26 yaşında genç bir oyuncu ama rol aldığı yapımlarla herkesin takdirini kazanan bir başarı elde etmekte. Yeni kuşağın adeta yıldız gibi parlayan isimlerinden.

Samimi, doğal, abartısız oyunculuğuyla izleyenleri de kendisine hayran bırakıyor. Menajerimi Ara dizisinde usta oyuncular, tecrübeli isimlerle kamera karşısına geçen Ahsen Eroğlu, dikkatleri üzerinde toplamayı da başardı.

Eroğlu, yeni bir projesi ile ilgili duyuruyu instagram hesabından yaptı. Ahsen Eroğlu, Varlık isimli bir oyun ile İKSV Tiyatro Festivali’nde sahneye çıkacak. Üstelik Cengiz Bozkurt, Salih Bademci, Aksel Bonfil ile birlikte.

Oyunda, 1940’ların İstanbul’unda üç kişilik yoksul bir ailenin, sırtlarına çöken ağır bir yükle, Varlık Vergisi’yle başa çıkmaya çalışmasının öyküsü anlatılıyor.

14 Kasım günü saat 20:00’de oyun online.iksv.org adresinden çevrimiçi olarak izlenebilecek. Aynı adresten oyunu izlemek isteyenler şimdiden biletlerini alabilirler.

Ahsen Eroğlu, bu oyunla ilgili duyurusunu da instagram hesabından şöyle yaptı:

Hiğ neler oluyor ????

#Repost @esradermancioglu
・・・#
@akselbonfil @ahseneroglu22 @mcengizbozkurt @nisanceren @bademcisalih
“Varlık “ #iksvtiyatrofestivali için buluştuk:) ruhum temizlendi:)

Menajerimi Ara'nın Dicle'si Ahsen Eroğlu, yeni bir projeyle geliyor 7