Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nda Gediz’i harcadılar, sıra Doğduğun Ev Kaderindir’de Barış’a geldi!

Sefirin Kızı’nda Gediz’i harcadılar, sıra Doğduğun Ev Kaderindir’de Barış’a geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerde yaşanan kimi olaylar, birbirlerinin aynısı gibi ilerliyor bazen. İzleyici de bu durumda yaşanacakları az çok tahmin edebiliyor. Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde yaşanan bir durum, tv8’de Çarşamba günleri yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle benzerlik göstermeye başladı.

Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde oynadıkları Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakteri gittikçe izleyicinin gözünden düşmüş ve Gediz ise Nare’ye yakıştırılan kişi olmuştu. Özellikle yeni sezon başlamadan önce dönen tanıtımların ardından kazan kaldıran izleyici, Sancar’ın Nare’yi metres konumuna getirecek bir tavırla konağa getirmesi, baskı uygulaması, maço tavırları nedeniyle Sancar’a kızgındı.

Artık izleyicinin gözünde ne destan ne Nare ve Sancar aşkı kalmamıştı. Bu durumda Gediz ise gittikçe Nare’ye yakıştırılan isim olmuştu. İzleyenler Nare ve Gediz aşkını desteklemeye başladı ama senaryo birden makas değiştirdi! Zira üzerine kurulu olan Nare ve Sancar aşkına güven kalmamıştı. Hemen Gediz karakteri harcandı, hiç yapmayacağı davranışlar, kurnazlıklar, oyunlar, ikili tavırlar peşine düştü.

Sefirin Kızı'nda Gediz'i harcadılar, sıra Doğduğun Ev Kaderindir'de Barış'a geldi! 9

İzleyenler Gediz’in bu denli rayından çıkmasının Sancar’ı Nare için gerçek aşk gösterme telaşından olduğu kanaatini paylaşıyor ve yorumlarında da bunu söylüyorlar.

İşte şimdi benzer bir durumu da Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle yaşamaya başladık. Eğitimli, görgülü, anlayışlı, kibar, sevecen Barış ortaya çıktı, Mehdi gittikçe maço, anlayışsız, baskıcı adam durumuna düştü. Tabii izleyenler de Zeynep ve Mehdi aşkını bırakıp “Zeynep Barış ile sevgili olsun” konumuna geldiler.

Aslında tam da senaristin istediği oldu! Zira bu gidişatların hepsi bir taktik. Esas oğlan, adı üstünde hep esas kalacak! Arada izleyiciyi kızdırsa da değişim geçirecek ve o aşka yine inandıracak! Ancak tabii arada birileri de harcanacak! Bu kez de Barış’a sıra gelecek ve bir şekilde muhtemelen Barış’ın da görünenin arkasında bir kişiliği olduğu anlaşılacak! Yani Gediz’e yapılan, Barış’a yapılacak!

Sefirin Kızı'nda Gediz'i harcadılar, sıra Doğduğun Ev Kaderindir'de Barış'a geldi! 10

Bunun için biraz daha zaman var. Zaten Mehdi’nin değişim yönünde adım atmaya başladığı da görülüyor. Boşanmayı kabul etmekle de Zeynep’i çok şaşırttı. Bu da bir başka hamleydi. Zira, boynuna yapışıp ‘ayrılmayacağım’ deseydi, izleyicinin de Zeynep’in de gözünden düşecekti. Kendisini istemeyen kadını, özgür bıraktı ve muhtemelen Zeynep de ona bir şekilde geri dönecek!

İzleyip göreceğiz tabii ama bir noktadan sonra dizilerdeki isimler değişse de olayların karakterleri getirdiği nokta hep aynı oluyor! Muhtemelen bir süre sonra da Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış’ın düşüşünü izleyeceğiz…

Sefirin Kızı'nda Gediz'i harcadılar, sıra Doğduğun Ev Kaderindir'de Barış'a geldi! 11

İşte gelen yorumlardan bazıları…