Ana sayfa Sosyal Medya Vahide Perçin’e en duygusal veda Murat Ünalmış’tan geldi…Bir Zamanlar Çukurova setinde duygu yüklü veda

Vahide Perçin’e en duygusal veda Murat Ünalmış’tan geldi…Bir Zamanlar Çukurova setinde duygu yüklü veda

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv’nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın dün akşam ekrana gelen yine bölümünü izleyenler, Hünkar’ın cenazesini göz yaşları içinde izlediler. Diziye veda eden Hünkar karakteri, Behice hariç herkesi ölümüyle şaşırtırken, aynı zamanda çok da üzdü. Kimsenin beklemediği kahredici ölüm sonrasında diziye de matem havası çöktü.

Murat Ünalmış’ın oynadığı Demir’in annesinin yerde yatan cansız bedenini gördüğünde kahrolduğu sahne, diziyi izleyenlerin de boğazının düğüm düğüm olmasına neden oldu. Sosyal medyada adeta göz yaşları içinde karşılanan bu gelişme sonrasında Vahide Perçin artık diziden çıktı.

Kendi isteğiyle ayrıldığı biliniyor oyuncunun. Yoğun çalışma şartları sonrasında artık dinlenmek isteyen oyuncu, Adana’da yorucu günler geçirmekteydi. Hünkar’ın hüzünlü vedası ile birlikte dizinin yapımcıları Burak Sağyaşar ve Timur Savcı, Vahide Perçin ile çekilen bir fotoğraflarıyla ünlü oyuncuya emeklerinden dolayı teşekkür ederek sevgilerini sundular.

En dikkat çeken veda ise dizide annesini oynayan Vahide Perçin’e duygusal sözlerle veda eden Murat Ünalmış oldu. Oyuncu, hem twitter hem de instagram hesabından, usta isimle birlikte kamera karşısına geçmesinin kendisini için ne kadar özel bir deneyim olduğunu ifade etti.

Dizide karşılıklı oynadıkları son sahnenin çekiminden sonra birbirlerine sarılan iki oyuncunun vedasının da hayli duygusal olduğu fotoğraflarına yansıdı. Ünalmış, “Seninle göz göze, kalp kalbe oynamak çok özeldi” diyerek ustasına teşekkürlerini iletip, sevgi dolu sözlerle veda etti.

Ünalmış, twitter hesabından Vahide Perçin’e şu sözleriyle veda etti…

Murat Ünalmış, instagram hesabından da şu paylaşımı yaptı:

Vahide Perçin'e en duygusal veda Murat Ünalmış'tan geldi...Bir Zamanlar Çukurova setinde duygu yüklü veda 7