Ana sayfa Dizi Haberleri Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu’ndan yeni proje müjdesi!

Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu’ndan yeni proje müjdesi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Ahsen Eroğlu, en son rol aldığı Menajerimi Ara dizisinin sona ermesinin ardından dizi setlerinden bir süre uzaklaşmıştı. Hayranlarının dört gözle yeniden ekranda görmek istediği Eroğlu, müjdeyi verdi.

Kızıl saçları ve farklı yüzüyle dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki oyuncu en son Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde rol almıştı. Eroğlu dizide Deniz Can Aktaş ile çok uyumlu bir çift olmuş ve sosyal medyada uzun süre gündemde yer almıştı.

Menajerimi Ara, temmuz ayında sona erdi. Ancak güzel oyuncu yeni bir dizide rol almak yerine tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşmaya karar verdi. Eroğlu, başrolünü Tunahan Çilingir’le paylaştığı Ağaçtaki Kız isimli tiyatro oyununu DasDas’ta sahneledi.

Menajerimi Ara’nın Dicle’si Ahsen Eroğlu’ndan yeni proje müjdesi! 2

Hayranlarının uzun süredir ekranda görmek için can attığı Ahsen Eroğlu nihayet müjdeyi verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eroğlu, yakında yeni bir sinema filminin çekimine başlayacağını, dizi görüşmelerinin de devam ettiğini açıkladı. Ancak Eroğlu yeni projeleriyle ilgili daha fazla ayrıntı vermedi.

Henüz 27 yaşındaki oyuncu oyunculuğa Bir Modern Kabil Habil Hikayesi isimli diziyle başladı. Muhteşem Yüzyıl Kösem, Anne, Kızlarım İçin, İstanbullu Gelin ve Kuzgun dizilerinde rol aldı. En büyük çıkışını ise Menajerimi Ara dizisiyle yaptı.

Ay Yapım tarafından Star TV için çekilen ve Fransız dizisi Call My Agent’in uyarlaması olan Menajerimi Ara dizisinde Dicle karakterini canlandıran Ahsen Eroğlu, Barış’ı canlandıran Deniz Can Aktaş’la çok başarılı bir çift olmuştu. Dizi reytinglerden çok iyi sonuç alamasa da sosyal medyanın en çok konuşulan yapımlarından biri olarak büyük başarıya imza atmıştı.