Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu Alina Boz evlilik yolunda ilk adımı attı!..

Ünlü oyuncu Alina Boz evlilik yolunda ilk adımı attı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy ile Süslü Korkuluk adlı dizide başrolü paylaşmaya hazırlanan oyuncu Alina Boz özel hayatında da hareketli günlerden geçiyor.

Güzel oyuncu uzun bir süredir Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer ile birlikte. Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Üstündağ’ın haberine göre çift birlikte yaşama kararı aldı.

Ayrıldıkları söylenen Alina Boz ve Mithat Can Özer çifti, ayrılmadığı gibi aynı eve taşınma kararı aldı. Çift, gözlerden uzak olmak ve birlikte yaşamak için Zekeriyaköy’den aylığı 45 bin liraya villa kiraladı. Mehmet Üstündağ yazısında çiftin ilişkisiyle ilgili şu ifadeleri kullandı;

Ünlü oyuncu Alina Boz evlilik yolunda ilk adımı attı!.. 7

“3 yıldır birlikte olan Alina Boz ve Mithat Can Özer’in geçen ay ayrıldıkları iddia edilmişti. Ama kaynaklarım çiftin ayrılmadığını, tam tersine ilişkilerinde ileriye dönük adım atarak aynı eve taşındığını söyledi. Güzel oyuncu, Sezen Aksu’nun oğlu olan müzisyenle ilişkisini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Bu nedenle şehirden uzakta, Zekeriyaköy’de müstakil bir villa kiralayan çift, aylık 45 bin lirayı gözden çıkarmış.”

Ömer Faruk Sorak’ın yeni filmi Bandırma Füze Kulübü”nün başrolünü Deniz Can Aktaş’la paylaşan Alina Boz, çekimler nedeniyle bir süredir Bandırma’daydı. Çekimleri tamamladıktan sonra İstanbul’a dönen güzel oyuncunun  şimdilerde yeni evine yerleşme telaşı yaşadığı konuşuluyor.